Ευχές για το νέο έτος από την Μάγδα!

Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά!

Αποχαιρετίσαμε επιτέλους το 2017 και υποδεχτήκαμε το 2018 γεμάτες ελπίδα και όνειρα! Πάντα έλεγα πως, η πρώτη ημέρα του χρόνου δεν είναι σα να γυρνάς σελίδα, είναι σα να ανοίγεις ένα νέο κενό τετράδιο και να ετοιμάζεσαι να γράψεις με τα πιο καλά σου γράμματα νέες ιστορίες και νέες περιπέτειες.

 

1

Το πρώτο λοιπόν που θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες μας είναι να βρούμε την δύναμη να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Μόνο έτσι θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο χρωματιστά, μόνο έτσι θα γίνουμε εμείς το φως του δικού μας τούνελ.

 

2

Έπειτα θέλω να ευχηθώ τόλμη! Τόλμη να είμαστε ο εαυτός μας! Τόλμη ώστε να μην ακούμε κανέναν που πάει να μας «ρίξει». Τόλμη για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα! Τόλμη για να προσπαθούμε ακόμα και όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Είναι καλύτερα να έχουμε προσπαθήσει για κάτι παρά να αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν τελικά είχαμε προσπαθήσει.

 

3

Εύχομαι ακόμα να έχουμε πραγματικά ανοιχτά τα μάτια μας! Να ζούμε τη στιγμή και να μην αφήνουμε τις ημέρες να μας προσπερνούν γεμάτες υποχρεώσεις. Να βρίσκουμε ομορφιά ακόμα και στις πιο σκοτεινές, δύσκολες ημέρες.

 

4

Τέλος, εύχομαι όλα τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα ή μάλλον… να μπορέσουμε να κάνουμε εμείς τα όνειρά μας πραγματικότητα. Να βάψουμε με έντονο χρώμα και ομορφιά τις ημέρες και τις νύχτες μας. Τι; Περίμενες να σου μιλήσω μόνο για το μακιγιάζ; Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας και από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν όλα! Εντάξει, ίσως και από ένα κόκκινο κραγιόν… καλή χρονιά!

 

5

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.