Ανάποδο Γαλλικό: Εντυπωσιακό και πανεύκολο

Δες πως θα καταφέρεις το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ μόνη σου και με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι

Το Γαλλικό μανικιούρ το ξέρεις φυσικά, το ανάποδο γαλλικό επίσης. Όσο δύσκολο είναι λοιπόν, το κανονικό γαλλικό μανικιούρ (έχουμε σπαταλήσει ώρες για να κάνουμε την τέλεια γραμμή) τόσο εύκολο είναι το.. ανάποδο γαλλικό. Χρειάζεσαι μόλις 2 βερνίκια, ένα ανοιχτόχρωμο και ένα πιο σκούρο, ένα ξυλάκι και αυτοκόλλητα δαχτυλίδια για φύλλα ντοσιέ (τα μικρά κυκλικά με την τρύπα στη μέση). Τα υπόλοιπα στα δείχνουμε εμείς.

Μάθε περισσότερα:

COLOR SHOW

 1. Ο συνδυασμός μας

  Ο συνδυασμός μας

  Εμείς επιλέξαμε τα βερνίκια Color Show No 402 (το φούξια) kai to No 130 (το λευκό) όμως εσύ μπορείς να κάνεις οποιονδήποτε συνδυασμό.

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα από όλο το νύχι μια στρώση από το ανοιχτόχρωμο βερνίκι. Περίμενε να στεγνώσει λίγο και πέρνα μια δεύτερη. Τώρα περίμενε αρκετά ακόμα, ώσπου να στεγνώσει ΕΝΤΕΛΩΣ το βερνίκι στα νύχια σου.

 3. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Τοποθέτησε το κυκλικό αυτοκόλλητο ακριβώς στη μέση του νυχιού σου έτσι ώστε το μισό να καλύπτει ένα μέρος του νυχιού όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 4. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Με ένα ξυλάκι πίεσε τις άκρες του αυτοκόλλητου ώστε να εφαρμόσουν καλά στις άκρες του νυχιού.

 5. Extra Tip

  Extra Tip

  Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυλάκια μανικιούρ ή μεγάλα ξυλάκια που θα βρεις στο super market. Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα θα τα βρεις σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

 6. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα από πάνω μια λεπτή στρώση του σκούρου βερνικιού. Περίμενε να στεγνώσει και πέρνα μια ακόμα. Τώρα περίμενε όσο περισσότερο μπορείς. Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσει καλά το βερνίκι.

 7. Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα

  Αφού έχεις σιγουρευτεί πως το βερνίκι σου έχει στεγνώσει, τράβα με προσοχή τα αυτοκόλλητα από όλα σου τα δάχτυλα. To αποτέλεσμα είναι απίστευτα εντυπωσιακό όπως βλέπεις αλλά πάνω από όλα πανεύκολο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.