Πόσες στρώσεις μάσκαρα πρέπει να βάζω;

Εσύ ρωτάς και η Μάγδα απαντά!

Οφείλω να ομολογήσω πως περίμενα αυτή την ερώτηση καιρό τώρα…όχι γιατί η απάντησή της είναι παγίδα! Όχι, τίποτα τέτοιο! Απλά ήθελα μία αφορμή να παραληρήσω λίγο για την μαγεία των MNY Mascaras! 

 

 

H Maybelline New York δεν είναι τυχαία ο leader στις μάσκαρα. Οι επιστημονικές μας ομάδες δουλεύουν νυχθημερόν για να ανακαλύψουν νέες συστάσεις και πιο σκούρες χρωστικές, για να φτιάξουν τα πιο πρακτικά βουρτσάκια και για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορούμε να πούμε πως οι μάσκαρα της Maybelline κάνουν τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες. Με πόσες στρώσεις όμως;

 

2

Πολλές φορές μόνο με μία! Αν επιλέξεις μία μάσκαρα όπως η The Falsies Push Up Drama, μία στρώση αρκεί για να σε κάνει να μοιάζεις σαν να έχεις ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια σου!

 

3

Άλλες μάσκαρα ωστόσο έχουν διαφορετικές χρήσεις. Η Total Temptation mascara για παράδειγμα, σου επιτρέπει να «χτίσεις» το αποτέλεσμα που επιθυμείς και έτσι, όσο περισσότερες στρώσεις περνάς στις βλεφαρίδες σου, τόσο πιο έντονο γίνεται το αποτέλεσμα!

 

4

Γενικά όμως δεν υπάρχουν κανόνες! Μπορείς να περάσεις όσες στρώσεις θέλεις αρκεί να θυμάσαι ένα πράγμα: Η μάσκαρα, η φόρμουλά της, είναι υγρή και βελούδινη και γι᾽αυτό περνά αβίαστα με το πρώτο πέρασμα. Όσες φορές επαναλαμβάνεις την εφαρμογή, η φόρμουλα στεγνώνει στις βλεφαρίδες σου ώστε να κρατήσει όλο το βράδυ. 

 

5

Περνώντας τη μία στρώση πάνω από την άλλη το αποτέλεσμα γίνεται πιο έντονο αλλά αν βάλεις πολύ τότε μπορεί να βαρύνεις και να επιβαρύνεις την τρίχα σου.

 

6

Γι᾽αυτό πιστεύω πως, ανάλογα με την ΜΝΥ μάσκαρα που έχεις επιλέξει πρέπει να περνάς ως και 4 στρώσεις max αλλά και πάλι… Δεν υπάρχουν κανόνες you do you girl!

 

7

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.