Ματ χείλη, πως θα τα κάνεις σωστά

Στις λεπτομέρειες βρίσκεται το μυστικό για το πιο πετυχημένο ματ look. Matte is back!

Τα ματ χείλη είναι ότι πιο hot για φέτος την άνοιξη. Η μόδα προστάζει χείλη χωρίς λάμψη κι εμείς υπακούμε. Για να το κάνεις όμως σωστά χρειάζεται να προσέξεις μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτές σου αποκαλύπτει η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York μαζί με το πιο τέλειο tip για να μην αφυδατωθούν τα χείλη σου!

 

 

 1. Super Stay 24h

  Super Stay 24h

  Το ανεξίτηλο Super Stay 24h, όταν στεγνώσει χαρίζει το πιο ματ αποτέλεσμα. Αυτό είναι το βασικό σου «όπλο» για ένα τέλειο ματ look με απίστευτη διάρκεια.

  Select Product(s)

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα εφαρμόζοντας το κραγιόν σου σε πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Αυτό είναι βασικό καθώς η υγρασία είναι κάτι που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  Select Product(s)

 3. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα το κραγιόν σου και στο άνω χείλος φροντίζοντας να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τόξο των χειλιών.

  Select Product(s)

 4. Έντονο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα

  Έντονο αποτέλεσμα με ένα πέρασμα

  Το Super Stay 24h χαρίζει έντονο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα πράγμα που σημαίνει πως θα το εφαρμόσεις μόνο μια φορά και θα έχεις τέλειο χρώμα… όλη μέρα!

  Select Product(s)

 5. Skip it!

  Skip it!

  Το επόμενο βήμα της εφαρμογής του Super Stay 24H είναι το ειδικό ενυδατικό balm του…προσπέρασέ το! Για να ενυδατώσεις ελαφρά τα χείλη σου, ταμπονάρισε μόνο λίγη ποσότητα με τα δάχτυλά σου. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει ματ καθώς τα χείλη σου θα απορροφήσουν την υγρασία και θα έχεις τέλειο χρώμα χωρίς γυαλάδες αλλά με υπέροχη άνεση.

  Select Product(s)

 6. Στα μάτια

  Στα μάτια

  Το ζητούμενο είναι ένα ματ αποτέλεσμα όχι μόνο στα χείλη! Η Μάγδα προτείνει να επιλέξεις μια ματ σκιά σε γήινη απόχρωση για τα μάτια σου. Τα χείλη είναι το επίκεντρο της προσοχής σε αυτό το look εξάλλου.

  Select Product(s)

 7. Στο υπόλοιπο πρόσωπο

  Στο υπόλοιπο πρόσωπο

  Και πάλι, το ζητούμενο είναι ένα ματ αποτέλεσμα κι εδώ έρχεται η νέα πούδρα Matte Maker για να σου το χαρίσει σε όλο το πρόσωπο. Πέρνα την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο από τα σημεία που συνήθως γυαλίζουν (μέτωπο, μύτη, πιγούνι).

  Select Product(s)

 8. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Το total matte μακιγιάζ σου είναι έτοιμο!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.