Πώς θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ χειλιών!

Δες πως θα αντιγράψεις το μεταλλικό ομπρέ εφέ χειλιών για να κλέψεις την παράσταση!

Τα κόκκινα χείλη είναι πάντα εντυπωσιακά αλλά… δεν κλέβουν την παράσταση κάθε βράδυ. Το look πλέον, συγκαταλέγεται στα κλασικά και το λατρεύουμε έτσι, ως κλασικό. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να κάνεις εντύπωση; Όταν θέλεις κάτι διαφορετικό; Όταν θέλεις να είσαι οn trend και αυτό να βγαίνει προς τα έξω; Ήρθες στο σωστό μέρος… Όταν θέλεις όλα τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα μεταλλικό, ομπρέ look στα χείλη σου και έχουμε όλα τα βήματα και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις πανεύκολα!

 1. Η βάση σου

  Η βάση σου

  Το χρώμα που θα χρησιμοποιήσεις για την βάση σου θα είναι εντυπωσιακό αλλά ουδέτερο και το Color Sensational Matte Metallics στην απόχρωση Silk Stone είναι ακριβώς αυτό!

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το με απαλές κινήσεις, απευθείας από το stick, σε όλη την επιφάνεια των χειλιών συ και παρατήρησε πόσο sexy είναι το αποτέλεσα. Και που ᾽σαι ακόμα…

 3. Το ομπρέ

  Το ομπρέ

  Για να δημιουργήσεις ομπρέ αποτέλεσμα χρειάζεσαι παραπάνω από ένα χρώματα και για να τραβήξεις πραγματικά όλα τα βλέμματα, εσύ θα βάλεις… χρυσό! Ναι, το Color Sensational Matte Metallics στην απόχρωση Pure Gold είναι αυτό που θα απογειώσει το αποτέλεσμα!

 4. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρασέ το μόνο από το κέντρο των χειλιών σου προσεκτικά και φρόντισε να αναμείξεις ελαφρά τα χρώματα στις άκρες για ένα φυσικό ντεγκραντάρισμα.

 5. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πόσο όμορφο, sexy, edgy, διαφορετικό και εντυπωσιακό είναι; Όχι, πες μας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.