Ζουμερά χείλη: Απόκτησε τα με το σωστό oμπρέ!

Δες πως ακριβώς θα τα καταφέρεις.

Τα ομπρέ χείλη δεν είναι απλά μία τάση. Είναι ένα τέλειο τρικ για να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν πιο ογκώδη και ζουμερά. Είναι εξάλλου το τρικ που χρησιμοποιούσε και ο makeup artist της Marilyn Monroe για να κάνεις τα χείλη της πιο μεγάλα. Εκείνος φυσικά χρησιμοποιούσε 5 διαφορετικές αποχρώσεις αλλά εσύ δεν χρειάζεται να μπεις σε τέτοιο κόπο. Με δύο προϊόντα και με δύο κινήσεις, μπορείς να κάνεις τα τέλεια ομπρέ χείλη και να αποκτήσεις το look που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Είσια έτοιμη;

 1. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Θα ξεκινήσεις με ένα σκούρο κόκκινο… μολύβι και όχι κραγιόν! Έτσι θα έχεις ένα ματ αποτέλεσμα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και απόλυτη σταθερότητα. 

  Select Product(s)

 2. Το προϊόν σου

  Το προϊόν σου

  Το μολύβι που προτείνουμε είναι το Color Sensational Shaping Lip Liner στην απόχρωση Brick Red. Είναι κρεμώδες και έχει μία βαθιά κόκκινη απόχρωση που θα λατρέψεις.

  Select Product(s)

 3. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Το επόμενο βήμα σου είναι το χρώμα στη μέση. Εδώ θα χρησιμοποιήσεις ένα από τα Color Sensational κραγιόν σου που έχουν τέλεια λάμψη, κρεμώδη υφή και σούπερ έντονο τελείωμα.

  Select Product(s)

 4. Το προϊόν σου

  Το προϊόν σου

  Το Color Sensational Made for All στην απόχρωση Red έχει την απόχρωση που συνδυάζεται τέλεια με το μολύβι και σου χαρίζει ένα φυσικό ντεκγραντέ αποτέλεσμα. Πέρασέ το μόνο στο κέντρο των χειλιών και ταμπονάρισε με τα δάχτυλά σου στις άκρες για να κάνεις καλό blending!

   

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.