Πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη

Μπορεί το κόκκινο να είναι κλασικό αλλά το πορτοκαλί είναι πολύ πιο διασκεδαστικό!

Με το καλοκαίρι να είναι σχεδόν εδώ και με τη θερμοκρασία να έχει ήδη ανέβει χρειαζόμαστε χρώμα στο μακιγιάζ μας! Που θα το βρούμε; Στο κραγιόν φυσικά και για αυτό το καλοκαίρι η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York έχει την πιο διασκεδαστική πρόταση: πορτοκαλί! Ξέρουμε, το φοβάσαι λίγο αλλά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις απλές συμβουλές της Μάγδας και να δεις το super δροσερό αποτέλεσμα και είμαστε σίγουροι πως θα βάλεις το πορτοκαλί στα χείλη και την καθημερινότητά σου.

 

 

 

 

 1. Η απόχρωσή σου

  Η απόχρωσή σου

  Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση Νο 912 του Color Sensational είναι ανοιχτή και φωτεινή και ταιριάζει σε ξανθές αλλά και μελαχρινές. Θα τη λατρέψεις!

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα εφαρμόζοντας το κραγιόν σου πρώτα στο άνω χείλος. Έτσι θα έχεις σταθερό χέρι και θα περάσεις το χρώμα από το τόξο των χειλιών πιο σωστά.

 3. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Συνέχισε στο κάτω μέρος και πέρνα από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου το χρώμα.

 4. Η προσοχή στις λεπτομέρειες

  Η προσοχή στις λεπτομέρειες

  Για άψογο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν έχεις πιο λεπτά χείλη, επιστράτευσε το πινέλο σου!

 5. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πάρε λίγη ποσότητα κραγιόν με το πινέλο σου και πέρνα το χρώμα από τις γωνίες των χειλιών σου που είναι και τα πιο δύσκολα σημεία.

 6. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Το κλειδί της επιτυχίας για τα πορτoκαλί σου χείλη είναι το μολύβι χειλιών Color Sensational No 140. Είναι μια σκούρα ροζ απόχρωση και θα δέσει όλο το look κάνοντας το χρώμα να ντεγκραντάρει ελαφρά. Μην φοβάσαι, δεν θα φαίνεται η διαφορά.

 7. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα το μολύβι σου ακριβώς κάτω από τη γραμμή των χειλιών σου. Βλέπεις; Η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Έπειτα ένωσε τα χείλη σου και πίεσε ελαφρά για να αναμειχθούν οι αποχρώσεις.

 8. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Τα τέλεια πορτοκαλί σου χείλη είναι έτοιμα για φίλημα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.