Το τέλειο μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού

Δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι ΚΑΙ για το μακιγιάζ σου. Η Μάγδα σου λέει τι ακριβώς να κάνεις.

Πρώτο ραντεβού! Ο ενθουσιασμός, η προσμονή, το άγχος… τι θα βάλω; Πως θα βαφτώ; Αυτά και άλλα πολλά τριγυρνούν ίσως στο μυαλό σου και σε αγχώνουν άδικα. Για να μην στρεσάρεσαι λοιπόν, η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York αποφάσισε να σου δείξει πως πρέπει να βαφτείς στο πρώτο ραντεβού για να κλέψεις τις εντυπώσεις και την καρδιά του αλλά και να στείλεις τα σωστά μηνύματα.

 

 1. Για τα μάτια σου

  Για τα μάτια σου

  Αρχικά ξέχνα το βαρύ μακιγιάζ και τα smoky eyes. Στόχος σου είναι να ενισχύσεις την φυσική σου ομορφιά συνεπώς λίγο μολύβι είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να τον κερδίσεις. Το Lasting Drama 24h είναι το μολύβι που θα χρησιμοποιήσεις.

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Κάνε μια γραμμή με το Lasting Drama 24 h μολύβι σου στο πάνω βλέφαρό, κατά μήκος των βλεφαρίδων.

 3. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Έπειτα σβήσε την ελαφριά με ένα πινέλο. Αυτό είναι το μυστικό! Στόχος σου είναι ένα απαλό look που τονίζει τα μάτια σου. Τα αγόρια μπερδεύονται με τις σκληρές γραμμές…

 4. Extra tip

  Extra tip

  Δημιούργησε γατίσιο αποτέλεσμα σβήνοντας με το πινέλο σου από μέσα προς τα έξω. Από την γωνία του ματιού σου δηλαδή και προς τους κροτάφους.

 5. Για τα χείλη σου

  Για τα χείλη σου

  Δεν θα φορέσεις κόκκινο ούτε nude και φυσικά το πολύ σκούρο αποκλείεται. Το τέλειο χρώμα είναι ένα απαλό ροζ όπως το Color Sensational The Mattes No 940.

 6. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το από τα χείλη σου αφού τα έχεις ενυδατώσει καλά. Ταμπονάρισε με ένα χαρτομάντιλο και επανέλαβε. ΜΗΝ βάλεις περίγραμμα, αυτό το χρώμα δεν το χρειάζεται.

 7. Είσαι έτοιμη!

  Είσαι έτοιμη!

  Μην αγχώνεσαι για τίποτα, όλα θα πάνε καλά!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.