Δες πως θα τονίσεις τα μάτια σου με το Master Sculpt

Είναι το προϊόν που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα!

Το Master Sculpt ήρθε στη ζωή μας για να κάνει το contouring παιχνίδι και να μας λύσει τα χέρια. Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, βρίσκε συνεχώς νέους τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε και εδώ σου δείχνουμε πως θα το εκμεταλλευτείς για να τονίσεις τα μάτια σου. Ναι, τα μάτια σου!

 

 1. Το Master Sculpt

  Το Master Sculpt

  Το νέο Master Sculpt αποτελείται από 2 μέρη ένα σκούρο και ένα λευκό. Η σκούρα απόχρωση είναι η «σκιά» σου ενώ το λευκό είναι το «φως» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να σμιλέψεις τα μάτια σου!

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Με ένα πινέλο, πάρε λίγη από τη σκούρα πλευρά του Master Sculpt και πέρνα το προϊόν γύρω από το καπάκι του ματιού σου. Στόχος είναι να αφήσεις το καπάκι σου άβαφο για τώρα οπότε κινήσου περιμετρικά, κάτω από το κόκαλο.

 3. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα όσο προϊόν έχει μείνει επάνω στο πινέλο σου κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου όπως στη φωτογραφία. Πρόσεχε! Μην φτάσεις το χρώμα ως την εσωτερική γωνία, ξεκίνα από τη μέση και προς τα έξω. Με αυτό τον τρόπο τα μάτια σου θα δείχνουν μεγαλύτερα.

 4. Το φως!

  Το φως!

  Με ένα μικρό πινέλο πάρε λίγο από το λευκό του Master Sculpt. Αυτό θα είναι το φως στα μάτια σου…

 5. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πέρνα το πινέλο από τα σημεία που άφησες άβαφα δηλαδή από το καπάκι του ματιού σου. Κάνε απαλές κινήσεις και μην τρίβεις!

 6. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα όσο έχει περισσέψει στο πινέλο σου και από το τόξο του φρυδιού σου όπως στη φωτογραφία. Έτσι θα τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

 7. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα μάτια σου είναι διακριτικά τονισμένα και τέλεια για όλες τις ώρες της ημέρας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.