Πώς να κάνω το στήθος μου να φαίνεται μεγαλύτερο;

Τόσο εύκολα που δεν θα το πιστεύεις…

Κάποια κορίτσια είναι προικισμένα με πλούσιο ντεκολτέ. Κάποια άλλα ωστόσο δεν έχουν αυτό το… χάρισμα. Στη Maybelline πιστεύουμε πως είμαστε όλες υπέροχες σε κάθε μέγεθος και με κάθε μέγεθος αλλά πιστεύουμε και πως το μακιγιάζ υπάρχει για να εξυπηρετεί όλα τα θέλω μας. Αν λοιπόν αυτό που θες είναι πιο πλούσιο ντεκολτέ είμαστε εδώ για να σου το χαρίσουμε… ή έστω το εφέ του. Τα μαγικά χέρια της Μάγδας Αναστασοπούλου, επίσημης makeup artist της Maybelline New York και το ολοκαίνουργιο Master Sculpt λοιπόν, μπορούν να κάνουν το ντεκολτέ σου να φαίνεται πλούσιο και sexy με 2 κινήσεις. Για δες…

 

 

 1. Το Master Sculpt

  Το Master Sculpt

  Το νέο Master Sculpt αποτελείται από 2 μέρη ένα σκούρο και ένα λευκό. Η σκούρα απόχρωση είναι η «σκιά» σου ενώ το λευκό είναι το «φως» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να σμιλέψεις το ντεκολτέ σου.

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από τη σκούρα απόχρωση του Master Sculpt και πέρνα τη με μια ανάλαφρη κυκλική κίνηση στο ντεκολτέ σου ξεκινώντας από το ύψος της μασχάλης σου….

 3. Συνέχισε

  Συνέχισε

  …και φτάνοντας ανάμεσα στο στήθος σου. Κάνε το ίδιο και για την άλλη πλευρά.

 4. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από τη λευκή πλευρά του Master Sculpt και πέρνα το με μια ελαφριά κάθετη κίνηση από το κέντρο του στήθους σου σβήνοντας απαλά δεξιά και ασριστερά πάνω από τα σκούρα σημεία που δημιούργησες.

 5. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα από το Highlighter του Master Sculpt και πέρνα την από το λαιμό σου για να τονίσεις το σχήμα του.

 6. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Και τελείωσε τονίζοντας τα κόκαλα του ντεκολτέ σου περνώντας όσο έχει περισσέψει στο πινέλο σου ακριβώς κάτω από το κόκαλο όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 7. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το ντεκολτέ σου είναι σαφώς τονισμένο και μοιάζει πολύ πιο πλούσιο. Τέλειο;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.