Κάνε το πιο εύκολο nail art με τα Color Show Precise Skinny

Δες πως θα το κάνεις!

Το nail art αρέσει σε όλες μας! Είναι αυτό που μας φτιάχνει την διάθεση κάθε φορά που κοιτάζουμε τα δάχτυλά μας να πληκτρολογούν στον υπολογιστή ενώ έξω ο ήλιος λάμπει! Δεν είναι πάντα εύκολα όμως. Κάποια απαιτούν master καλών τεχνών και πινελάκια ακριβείας! Με αυτά στο μυαλό, οι ιδιοφυίες στα εργαστήρια της Maybelline δημιούργησαν τα νέα βερνίκια Color Show Precise Skinny. Είναι η κλασική φόρμουλα Color Show συνδυασμένη με τα πιο λεπτεπίλεπτα, εύχρηστα πινέλα που έχεις δει και είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως να τα χρησιμοποιείς.

 1. step-1_11

  Το χρώμα σου

  Το χρώμα σου

  Κάθε nail art έχει ένα χρώμα-βάση και για το σημερινό tutorial επιλέξαμε το λιλά Color Show από την σειρά Fairy Spell. Δεν είναι τέλειο;

 2. step-2_11

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το από όλα σου τα νύχια προσεκτικά και μην ξεχάσεις να «κλειδώσεις» το χρώμα στην άκρη του νυχιού περνώντας το πινέλο παράλληλα. Ξέρεις πια τα κόλπα!

 3. step-3_10

  Το Color Show Precise Skinny

  Το Color Show Precise Skinny

  Είναι το βερνίκι που θα σε βοηθήσει να αντιγράψεις όλα τα λεπτεπίλεπτα νail art pου έχεις δει ή τουλάχιστον θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς αρκετά ώσπου να τα καταφέρεις!

 4. step-4_9

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα το λεπτό πινελάκι με προσοχή οριζόντια από το νύχι σου ώστε να δημιουργήσεις μια λεπτή γραμμή. Θα ανακαλύψεις ως το χρώμα περνάει τέλεια και πως θα σε βολέψει να ακουμπάς όλο τον καρπό σου στο τραπέζι.

 5. step-5_9

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Τώρα κάνε το ίδιο.. κάθετα! Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις έναν περίπου σταυρό ΓΙΑ ΑΡΧΉ. Αν νιώσεις έτοιμη και για περισσότερες γραμμές go for it!

 6. step-6_6

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το nail art που θα χρειαζόταν πολλά σελοτέιπ και λίτρα ασετόν έγινε πανεύκολα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.