Κόκκινα νύχια: Do it right

Μπορεί να είναι timeless χρώμα αλλά είναι και… messy.

To κόκκινο βερνίκι είναι τόσο classy που βάση πρωτοκόλλου, είναι από τα δύο μόνα χρώματα –το άλλο είναι το λευκό- που επιτρέπονται σε επίσημες εκδηλώσεις. Δεν σε ενδιαφέρουν όμως αυτά γιατί το κόκκινο, όσο διαχρονικό και όμορφο και αν είναι, είναι δύσκολο. Για να δείξει σωστά πρέπει το βερνίκι να εφαρμόσει τέλεια και αν τύχει και λερώνεις τις παρωνυχίδες σου με κόκκινο χρώμα τότε η κατάσταση δυσκολεύει. Εδώ έρχεται η Maybelline New York και η Τερέζα Ναστούλη του Golden Spa να βάλουν τέλος στους μπελάδες και να σου δείξουν πως θα κάνεις το τέλειο κόκκινο μανικιούρ χωρίς να λερωθείς καθόλου. Μάθε περισσότερα: SUPER STAY 7

 1. drupalicon_4450

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Για τέλειο αποτέλεσμα, λίμαρε όλα σου τα νύχια, στην επιφάνειά τους, με μια λίμα buffer και στη συνέχεια πέρνα μια καλή βάση. Τώρα περίμενε να στεγνώσει πολύ καλά η βάση που πέρασες και μην βιαστείς.

 2. drupalicon_4459

  Βήμα 7ο

  Βήμα 7ο

  Αφού στεγνώσουν τα νύχια σου, με ένα ξυλάκι για μανικιούρ, καθάρισε τις άκρες, εκεί που έχεις βάλει το Baby Lips και δες το βερνίκι να εξαφανίζεται.

 3. drupalicon_4451

  Extra Tip

  Extra Tip

  Το τέλειο καθαρό, λαμπερό κόκκινο θα το βρεις στο βερνίκι Super Stay 7 Days No 09 της Maybelline New York που στεγνώνει αμέσως & μάλιστα κρατάει 7 ημέρες!

 4. drupalicon_4452

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα ελάχιστη ποσότητα από το διάφανο Baby Lips σου από τις παρωνυχίδες σου, στα πλαινά του δακτύλου αλλά και πάνω. Με αυτό τον τρόπο, αν ξεφύγει το χέρι σου δεν θα λερώσεις τις πρωνυχίδες.

 5. drupalicon_4453

  Extra Tip

  Extra Tip

  Περνώντας το πινέλο πολλές φορές από το ίδιο σημείο δεν επιτρέπεις στο βερνίκι να εφαρμόσει σωστά.

 6. drupalicon_4454

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πέρνα το πινελάκι από το κέντρο του νυχιού σε μια κάθετη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο και χάρη στο πρωτοποριακό πινέλο του Super Stay θα καλύψεις μεγάλη επιφάνεια και δεν θα χρειαστεί να περάσεις από πάνω πολλές φορές.

 7. drupalicon_4455

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα το πινέλο ξανά, με φορά από τις παρωνυχίδες και προς τα κάτω, από τη δεξιά πλευρά του νυχιού σου (ή την αριστερή αν σε βολεύει).

 8. drupalicon_4456

  Βήμα 5ο

  Βήμα 5ο

  Πέρνα τώρα το πινέλο σου από την άλλη πλευρά του νυχιού. Αν έχεις ακολουθήσει τα βήματα σωστά, τότε έχεις βάψει όλη την επιφάνεια, όπως στη φωτογραφία, και η πρώτη στρώση είναι έτοιμη.

 9. drupalicon_4457

  Εxtra Tip

  Εxtra Tip

  Το μυστικό για να «κλειδώσεις» το χρώμα και να μην ξεφλουδίσουν τα νύχια σου είναι να περάσεις το πινέλο ακριβώς από την άκρη του νυχιού, παράλληλα δημιουργώντας ένα φιλμ στην άκρη.

 10. drupalicon_4458

  Βήμα 6ο

  Βήμα 6ο

  Αφού στεγνώσει τελείως η πρώτη στρώση βερνικιού, επανέλαβε τα βήματα μια ακόμα φορά σε όλα τα νύχια για χρώμα super λαμπερό και έντονo.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.