Πως να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι σε 5 απλά βήματα

Το πιο γρήγορο μανικιούρ που έκανες ποτέ!

Τότε έρχεται η Maybelline New York και οι experts Της για να σώσουν την ημέρα και… το μανικιούρ σου. Στην πραγματικότητα, το μανικιούρ δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και με μόλις 5 βήματα, τα νύχια σου μπορούν να δείχνουν super περιποιημένα! Ξέβαψέ τα με το express remover σου για να είσαι έτοιμη, συγκέντρωσε τα εργαλεία σου και φύγαμε!

Θα χρειαστείς Ξυλάκια για μανικιούρ Ένα μπολ με νερό και υγρό πιάτων (λίγες σταγόνες). Τη λίμα σου Ένα διάφανο baby lips

Βήμα 1 Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι να παίζει και όσο το ακούς μούλιασε τα χέρια σου στο νερό.

Βήμα 2 Βάλε άλλο ένα τραγούδι (αφού τελείωσε το πρώτο) και πάρε το ξυλάκι σου. Τώρα σπρώξε τις παρωνυχίδες σου όλες προς τα επάνω. Κάνε απαλές κινήσεις για να μην τραυματιστείς.

Βήμα 3 Σκούπισε καλά τα δάχτυλά σου με μια πετσέτα και πιάσε τη λίμα σου. Αν τελείωσε το τραγούδι, βάλε ένα ακόμα! Λίμαρε τα νύχια σου με τη λίμα ώστε να πάρουν το σχήμα που θες αλλά πρόσεχε! Μην κάνεις ζιγκ ζαγκ κινήσεις. Πρέπει να κινείς τη λίμα προς μια κατεύθυνση για να μην ξεφλουδίσουν τα νύχια σου.

Βήμα 4 Βάλε λίγο διάφανο baby lips στις παρωνυχίδες σου. Θα τις ενυδατώσει απίστευτα! Και επειδή μάλλον τελείωσε και αυτό το τραγούδι… βάλε ένα ακόμα!

Βήμα 5 Πέρνα από όλα τα νύχια σου μια βάση όπως η Dr. Rescue All in One για να τους δώσεις γυαλάδα και είσαι έτοιμη! Μέχρι να ακούσεις 3 τραγούδια έχεις νύχια περιποιημένα και έτοιμα να υποδεχτούν την αγαπημένη σου Color Show απόχρωση ή ένα λαχταριστό nail art αν έχεις χρόνο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.