Τα καλοκαιρινά cat eyes είναι πιο εύκολα από ότι νομίζεις!

…μάθε όλα τα μυστικά εδώ!

To καλοκαίρι, το δέρμα μας δεν συνεργάζεται πάντα! Γίνεται πιο λιπαρό, δεν μπορεί να «ανεχτεί» πολλά και η αλήθεια είναι πως και εμείς, δεν έχουμε διάθεση να κάνουμε πολλά! Θέλουμε να ετοιμαζόμαστε γρήγορα και να φεύγουμε τρέχοντας από το σπίτι! Με όλα τα παραπάνω δεν ταιριάζει το cat eye, ταιριάζει; Όχι!

 

Blue eyeliner

 

Ένα όμορφο γαλάζιο cat eye για παράδειγμα, χρειάζεται χρόνο αν δεν είσαι master makeup artist όπως η Μάγδα μας. Για να βγει τόσο προσεγμένο θέλει χρόνο και δεν είμαστε διατεθειμένες να τον αφιερώσουμε. Ομοίως, όλα τα χρωματιστά cat eyes θέλουν τον χρόνο τους…

 

Xromata liner

 

Ακόμα και το κλασικό, μαύρο cat eye θέλει χρόνο, σταθερό χέρι και προσοχή αλλά κυρίως μια σωστή βάση για να μην σου «λιώσει» το καλοκαίρι. Κουράστηκες ήδη; Δεν χρειάζεται γιατί ο δρόμος για τα καλοκαιρινά cat eyes είναι πιο εύκολος από ότι μπορεί να νομίζεις! Αφενός θα πρέπει να διαλέξεις το σωστό προϊόν που ΔΕΝ θα «λιώσει» και δεν θα σε αναγκάσει να αφιερώσεις χρόνο στα βλέφαρά σου δημιουργώντας μια βάση για να περάσεις από πάνω την γραμμή σου. Ποιο είναι αυτό; Το Lasting Drama Gel φυσικά που δεν πρόκειται να πάει πουθενά άπαξ και το εφαρμόσεις!

 

Lasting drama gel

 

«Ωραία, βρήκαμε αδιάβροχο προϊόν. Με τον χρόνο τι γίνεται;» θα αναρωτηθείς! Έχουμε πλέον λύση και σε αυτό το πρόβλημα! Δεν χρειάζεται πια να παιδεύεσαι κάνοντας και ξανακάνοντας την γραμμή σου ώστε να βγει τέλεια. Την κάνεις όπως μπορείς και μετά… διορθώνεις με το Master Fixer!

 

Master Fixer

 

Είναι ουσιαστικά ένα στιλό «γόμα» που διορθώνει και τελειοποιεί ό, τι θέλεις να φτιάξεις! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μειώνει τον χρόνο που σπαταλάς μπροστά στον καθρέφτη στο μισό! Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να αναθεωρήσεις; Λέμε, μήπως;

 

Summer liner

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.