5 λάθη που κάνεις στα φρύδια σου!

…και πρέπει να σταματήσεις!

Ναι, όταν μιλάμε για το μακιγιάζ τότε πρέπει να ακολουθούμε την… αυτοπεποίθησή μας! Πρέπει να βαφόμαστε όπως εμείς νιώθουμε όμορφες αλλά όταν μιλάμε για τα φρύδια υπάρχουν κάποιοι κανόνες! Βλέπεις, τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Είναι εκείνα που μπορεί να αλλοιώσουν την όψη μας αν δεν τα βγάλουμε σωστά ή αν δεν τα σχηματίσουμε όπως πρέπει με τα προϊόντα μακιγιάζ και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα! Σήμερα θα σου εξηγήσουμε ποια είναι τα 5 λάθη που, αν τα κάνεις, τότε μπορεί να αλλοιώνεις άδικα την όψη σου! Πάμε να τα δούμε…

 

Gif prin meta

 

Νο. 1 Φοράς λάθος απόχρωση

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί η λάθος απόχρωση στα φρύδια σου μπορεί να χαλάσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αν είναι πολύ σκούρο το μολύβι ή το προϊόν σου, τότε η όψη σου αγριεύει. Αντίστοιχα, αν το προϊόν σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμο τότε δεν γεμίζει τα φρύδια σου σωστά και στον ήλιο το χρώμα θα φαίνεται πολύ λάθος. Αυτό το λάθος το κάνουν κυρίως τα κορίτσια με βαμμένα μαλλιά. ΜΗΝ προσπαθείς να ταιριάξεις το χρώμα των φρυδιών σου με τα μαλλιά σου. Διάλεξε ένα χρώμα που κολακεύει εσένα και είναι κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου αλλά όχι το ίδιο.

 

Gif fridia

 

Νο. 2  Κάνεις πολύ έντονη γωνία

Ναι, οι γωνίες στα φρύδια είναι στην μόδα αλλά το σχήμα των δικών σου φρυδιών πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του δικού σου προσώπου… όχι με αυτό που είναι στην μόδα. Ακολούθησε τις φυσικές σου γραμμές και τόνισέ τες ελαφρά, όχι υπερβολικά. Κάνοντας το αντίθετο πραγματικά, αλλοιώνεις το πρόσωπό σου χωρίς καν να το καταλάβεις!

 

Brow satin

 

Νο. 3 Διαλέγεις λάθος προϊόν

Αν τα φρύδια σου είναι πολύ αραιά, τότε χρειάζεσαι προϊόντα όπως το Brow Satin μολύβι που έχει μια κέρινη μεριά για να δώσεις σχήμα και μια πουδρένια για να γεμίσεις τα κενά. Αν πάλι τα φρύδια σου είναι πολύ πυκνά, δεν έχει νόημα να τα τονίζεις περισσότερο με μολύβι και να τα αγριεύεις, λίγη από την Brow Drama μάσκαρα αρκεί για να τα τιθασεύσεις. Επισκέψου ένα stand της Maybelline New York και ζήτα από τα κορίτσια να σου προτείνουν το προϊόν (έχουμε πολλά!) που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες!

 

Gif brow

 

Νο. 4 Βάζεις πολύ προϊόν

περνώντας την σκιά, το κερί ή το μολύβι πολλές φορές από τα φρύδια σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποκτάς μια αφύσικη όψη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί το φως στο μπάνιο σου ή όπου βάφεσαι δεν είναι αρκετό! Κάνε το μακιγιάζ σου σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο και ξεκίνα αργά και φειδωλά. Πέρνα λίγο προϊόν και επανέλαβε ΜΟΝΟ αν έχεις ακόμα κενά, όχι γιατί νομίζεις πως πρέπει!

 

Fridia lathos

 

Νο. 5 Προσπαθείς να αλλάξεις το σχήμα των φρυδιών σου

Ναι, καταλαβαίνουμε πως θέλεις να έχεις άψογα, καλοσχηματισμένα φρύδια και ίσως δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να βγουν για να τους δώσεις σωστό σχήμα. Δεν είναι όμως και σωστό να προσπαθείς να σχηματίσεις τα φρύδια σου με προϊόντα από το μηδέν! Τόνισε το σχήμα που ήδη έχεις και έχε υπομονή!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.