Απόκτησε το πιο έντονο βλέμμα πανεύκολα σε 2 βήματα

Δεν θα πιστεύεις πόσο εύκολο είναι να κλέψεις την παράσταση…

Αν φοράς μολύβι ματιών τότε οι κινήσεις που κάνεις είναι σχεδόν μηχανικές: μια λεπτή γραμμή στο άνω βλέφαρο, λίγο στο εσωτερικό του κάτω βλέφαρου για ένταση, μάσκαρα και τέλος. Όσο για το αποτέλεσμα… όμορφο, κομψό αλλά κάπως βαρετό, δεν συμφωνείς; Τι θα έλεγες λοιπόν αν σε πληροφορούσαμε πως η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, έχει τον τέλειο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ τρόπο για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου με μια κίνηση; Ναι, με μια μόνο κίνηση. Δες πως!

 

 1. Το μολύβι σου

  Το μολύβι σου

  Το Lasting Drama Gel 24h μολύβι ματιών είναι το «μυστικό» σου όπλο για κάθε look αφού δεν μουτζουρώνεται εκτός κι αν εσύ το θελήσεις.

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Κάνε την κλασική λεπτή γραμμή σου στο άνω βλέφαρο μόνο φρόντισε να την σβήσεις ελαφρά για ένα διακριτικό smoky αποτέλεσμα.

 3. Η κίνηση κλειδί

  Η κίνηση κλειδί

  Για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου δεν έχεις παρά να τραβήξεις μια μικρή γραμμή στο κάτω βλέφαρο, ακριβώς στην εσωτερική γωνία και να την ενώσεις με την πάνω. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πλάγιο ν.

 4. Extra tip

  Extra tip

  Μην σβήσεις την γραμμή που τράβηξες στο κάτω μέρος για να έχεις ένα clean cut αποτέλεσμα και διαφορετικές υφές πάνω και κάτω.

 5. Και για να μην αναρωτιέσαι…

  Και για να μην αναρωτιέσαι…

  Το μοντέλο μας στα χείλη του φοράει μόνο το Color Sensational μολύβι χειλιών στην απόχρωση Νο 830.

 6. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Το look σου είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ με μόλις μια μικρή αλλαγή. Τέλειο;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.