Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φοράς μάσκαρα;

Το αυτονόητο δεν είναι πάντα το σωστό… η Μάγδα εξηγεί.

Το να φοράς μάσκαρα δεν είναι πυρηνική φυσική. Είναι εύκολο και μοιάζει πιο απλό και από το να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου. Ακούγονται όμως πολλά… πως πρέπει να κουνάς το βουρτσάκι, πως πρέπει να τις βάφεις και από πάνω, πως πρέπει να τις βάφεις από την ρίζα…

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της μάσκαρα για βέλτιστο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αν έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες τότε ναι, πρέπει να κουνάς το βουρτσάκι δεξιά και αριστερά όσο εφαρμόζεις για να πάει το προϊόν παντού. Αν έχεις πολύ ίσιες βλεφαρίδες, τότε πρέπει να τις βάψεις και από πάνω για να τους δώσεις καλύτερη καμπύλη. Αν οι βλεφαρίδες σου είναι ασύμμετρες, τότε πρέπει να βάφεις περισσότερο τα σημεία στα οποία είναι κοντές.

Όπως καταλαβαίνεις, ενώ η εφαρμογή είναι στην ουσία απλή (απλά βάζεις το βουρτσάκι στις βλεφαρίδες), οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Πειραματίσου λοιπόν και βρες τον δικό σου τρόπο, δεν υπάρχει σωστός και λάθος. Εκτός κι αν βάλεις το βουρτσάκι μέσα στο μάτι σου, αυτό είναι λάθος.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.