Πως βγαίνει η αδιάβροχη μάσκαρα;

Η Μάγδα απαντά και σώζει την κατάσταση!

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι σωτήρια το καλοκαίρι. Είναι ένα δώρο από τους Θεούς του μακιγιάζ αλλά και μία μικρή κατάρα… Επειδή ακριβώς είναι αδιάβροχη, είναι απίστευτα δύσκολο να αφαιρεθεί και σε καταλαβαίνω α-πό-λυ-τα! Ο ευκολότερος λοιπόν τρόπος για να αφαιρέσεις την αδιάβροχη μάσκαρα είναι το λάδι ντεμακιγιάζ αλλά δεν θα το χρειαστείς φέτος…

 

Total Temptation Waterproof Mascara Εφαρμογή

Σε περίπτωση που πρώτη φορά το διαβάζεις (μα που ζεις;!) ήρθε στη ζωή μας η Total Temptation Waterproof Mascara και ανατρέπει κάθε δεδομένο και όλα τα μπουκαλάκια με το λάδι. Βλέπεις, η Total Temptation Waterproof Mascara είναι και αυτή εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας που θρέφει τις βλεφαρίδες όπως η κλασική, ροζ Total Temptation, είναι εξίσου εντυπωσιακό το αποτέλεσμά της και έχει όντως την πιο αδιάβροχη φόρμουλα. Αυτό όμως που την κάνει πραγματικά ξεχωριστή είναι το ότι πρόκειται για μία αδιάβροχη μάσκαρα που βγαίνει εύκολα!

 

Super Stay Ink Crayon

Με το απλό προϊόν ντεμακιγιάζ σου και με ελάχιστο τρίψιμο, αφαιρείται από τις βλεφαρίδες σου αφήνοντάς τις απαλές και άθικτες. Δεν χρειάζεται να παλεύεις με τα βαμβάκια, δεν χρειάζεται να ξυπνάς σαν χαριτωμένο ρακούν και δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πως βγαίνει η αδιάβροχη μάσκαρα… έχεις πια την Total Temptation Waterproof!

 

Super Stay Ink Crayon

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.