Χρυσή σκιά στα μάτια: Φόρεσέ την σωστά!

Πολλές τη φοβάστε αλλά είναι τέλεια για looks από το πρωί ως το βράδυ!

Σου φαίνεται πολύ λαμπερή, οριακά φανταχτερή, και την αποφεύγεις εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις. Πολύ κακώς! Η χρυσή σκιά είναι ιδανική για όλα τα καλοκαιρινά σου looks αφού αναδεικνύει το μαύρισμά σου είτε είσαι μελαχρινή είτε ξανθιά. Μάλιστα, είναι τέλεια για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ και η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, είναι εδώ για να σου δείξει πως θα τη φορέσεις!

 1. Η σκιά σου

  Η σκιά σου

  Η σκιά Color Show Mono No 43 έχει την τέλεια χρυσή απόχρωση. Με φίνα, ιριδίζοντα στοιχεία που χαρίζουν τόση λάμψη όση θες εσύ και θα σου δείξουμε πως.

 2. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το τέλειο, golden look σου ολοκληρώθηκε. Δεν είναι super;

 3. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Με ένα μικρό πινέλο, πέρνα την Color Show Mono No 43 από όλο σου το βλέφαρο σβήνοντας ψηλά, προς το κόκαλο του φρυδιού σου.

 4. Extra λάμψη

  Extra λάμψη

  Αν θες ένα έντονο αποτέλεσμα, βρέξε ελάχιστα το πινέλο σου πριν το περάσεις από την Color Show Mono No 43. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις πολύ περισσότερο προϊόν και χρώμα στο βλέφαρό σου.

 5. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Ξαναπάρε λίγη ακόμα Color Show Mono No 43 και τόνισε την εσωτερική γωνία του ματιού σου. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσεις λάμψη σε αυτό το κατά τα άλλα σκοτεινό σημείο και θα κάνεις το αποτέλεσμα πολύ πιο μοντέρνο!

 6. Extra tip

  Extra tip

  Πέρνα ελάχιστη Color Show Mono No 43 και στην κάτω μεριά της εσωτερικής γωνίας. Αυτό θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το look σου αν το σχήμα των ματιών σου είναι τέτοιο που όταν έχεις ανοιχτά τα μάτια σου καλύπτεται όλο το άνω βλέφαρο.

 7. Για να το κάνεις πιο βραδινό

  Για να το κάνεις πιο βραδινό

  Για να κάνεις το look σου πιο έντονο και πιο βραδινό επιστράτευσε το Master Precise σου!

 8. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Τράβα μια πολύ λεπτή γραμμή με το Master Precise κατά μήκος των βλεφαρίδων σου για να δώσεις ένταση στο βλέμμα και γατίσιο αποτέλεσμα.

 9. Το προϊόν κλειδί

  Το προϊόν κλειδί

  Όπως σε κάθε μακιγιάζ, έτσι κι εδώ, το προϊόν που θα απογειώσει τα look σου δεν είναι άλλο από τη μάσκαρα. Η κλασική The Colossal Volum’ Express είναι ό, τι πρέπει για να δώσεις όγκο και ένταση στις βλεφαρίδες σου.

 10. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα άφθονες στρώσεις από την The Colossal Volum’ Express στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες κάνοντας ελαφριές κινήσεις δεξιά και αριστερά με το βουρτσάκι σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.