Η νέα τεχνική στο eyeliner είναι το tightlining!

Το trend στο eyeliner που σου χαρίσει απίθανο βλέμμα!

Αυτό που θέλουν τα περισσότερα κορίτσια είναι πυκνές βλεφαρίδες, μεγαλύτερα και καλοσχηματισμένα μάτια. Το πρώτο (και λογικό) πράγμα που κάνουμε λοιπόν όλες είναι να ανοίγουμε το νεσεσέρ και να πιάνουμε την μάσκαρα και το eyeliner. Καλά κάνουμε όμως μπορούμε και καλύτερα! Το tightlining είναι εδώ για να μας χαρίσει και τα δύο και μάλιστα πανεύκολα! Τι είναι όμως το tightlining;

 

CONTINUE READING

Photo 1

 

Το tightlining ή αλλιώς «αόρατο» eyeliner είναι η τεχνική που θέλει το eyeliner να τοποθετείται όχι πάνω από την ρίζα των βλεφαρίδων αλλά να γεμίζει τα κενά ανάμεσά τους. Με αυτό τον τρόπο, τα μάτια αυτόματα δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα, πιο μεγάλα, πιο έντονα και φυσικά οι βλεφαρίδες μοιάζουν υπέροχα πυκνές. Όλα αυτά μάλιστα γίνονται τόσο φυσικά που τα μάτια μοιάζουν σαν να μην υπάρχει ίχνος μακιγιάζ αρκεί να το κάνεις σωστά. Μα φυσικά θα σου δείξουμε πως! Πάμε…

 

Photo 2

 

Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία ξεκίνα να εφαρμόζεις το eyeliner ΑΝΑΜΕΣΑ στις βλεφαρίδες σου. Ένας μεγεθυντικός καθρέφτης θα σε βοηθήσει πολύ όπως και η… υπομονή. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει, μην φοβάσαι.

 

Photo 3

 

Συνέχισε καλύπτοντας τα κενά με κατεύθυνση προς το κέντρο του βλεφάρου σου και αν δυσκολεύεσαι να κάνεις μια μονοκόμματη γραμμή, κάνε μικροσκοπικές τελείες!

 

Photo 4

 

Σταμάτα μόλις φτάσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού. Δεν πρέπει να συνεχίσει την γραμμή γιατί το look είναι… αόρατο άρα δεν θέλουμε να μετατραπεί σε cat eye!

 

Ναι, το tightlining είναι το πιο εύκολο και πρακτικό για το καλοκαίρι trend. Όμως… επειδή σε ξέρουμε πολύ καλά, σίγουρα αναρωτιέσαι ποιο είναι το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ eyeliner στις παραπάνω φωτογραφίες! Μην είσαι ανυπόμονη! Θα μάθεις την επόμενη εβδομάδα, όταν δηλαδή θα μπορείς να το βρεις στα καταστήματα… stay tuned!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.