Πώς να βγάλω τα φρύδια μου μόνη μου στο σπίτι;  

Με την beauty agenda μας κενή για πάνω από ένα μήνα, μια συνήθεια τόσο «δεδομένη» για πολλές από εμάς όσο το ραντεβού για φρύδια αρχίζει να κάνει αισθητή την απουσία της – και ο καθρέφτης φροντίζει να μας το υπενθυμίζει αυτό όλο και πιο έντονα.  

 Το grooming των φρυδιών στο σπίτι, ειδικά αν δεν είσαι καθόλου εξοικειωμένη με τη διαδικασία, απαιτεί προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τον έλεγχο και να χαλάσεις το σχήμα τους. Τι μπορείς να κάνεις;  

 Ξεκίνα τη διαδικασία χτενίζοντας τα φρύδια σου προς τα πάνω και έξω. Με ένα ψαλιδάκι κόψε μόνο τις άκρες που ξεφεύγουν από το περίγραμμα των φρυδιών σου ώστε να κοντίνεις τις τριχούλες τόσο όσο χρειάζεται. Με ένα μολύβι φρυδιών,γέμισέ τα και ζωγράφισε το σχήμα που έχουν συνήθως- με αυτό τον τρόπο θα έχεις έναν «οδηγό» και θα αποφύγεις να βγάλεις περισσότερες τρίχες από όσες χρειάζεται. Πάρε το τσιμπηδάκι και ξεκίνα να αφαιρείς τις τριχούλες που ξεφύτρωσαν ανάμεσα στα φρύδια σου και κοντά στην αφετηρία τους. Μη βιαστείς! Αφαίρεσέ τις προσεκτικά μία μία, κρατώντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο στο σχήμα. Όταν είσαι έτοιμη, καθάρισε τα φρύδια σου από το μολύβι με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και άπλωσε μια καταπραϋντική κρέμα για να αντιμετωπίσεις την κοκκινίλα, αν χρειάζεται.  

 Τελευταία κίνηση, για να δώσεις περισσότερη ένταση ή/και να γεμίσεις τυχόν κενά: το Brow Tattoo, το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών της Maybelline New York, αγαπημένο των makeup addicts σε όλο τον κόσμο! Αυτή η καινοτομία που άλλαξε τα δεδομένα στο μακιγιάζ φρυδιών, εξασφαλίζει φρύδια καλοσχηματισμένα και ομοιόμορφα γεμάτα για έως 3 μέρες- και με τον πιο εύκολο τρόπο!  

 Πώς θα το χρησιμοποιήσεις:  

Βήμα 1: Καθάρισε τα φρύδια σου και εφάρμοσε το Brow Tattoo με το πινέλο σε όλο το μήκος τους. Χρησιμοποίησε την άκρη του πινέλου για να γεμίσεις την εσωτερική γωνία των φρυδιών. Σε περίπτωση που «ξεφύγει» ή θέλεις να κάνεις κάποια διόρθωση, δε χρειάζεται να αγχωθείς: η σύνθεσή του θέλει λίγο χρόνο μέχρι να στεγνώσει, οπότε έχεις την άνεση να κάνεις διορθώσεις χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα.  

Βήμα 2: Άφησε το Brow Tattoo να στεγνώσει για τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι 2 ώρες, αν θέλεις να γίνει extra long-wearing.  

Βήμα 3: Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία κάθε φρυδιού, αφαίρεσε το φιλμ του Brow Tattoo για να αποκαλύψεις το αποτέλεσμα του tint. Η διαφορά του πριν με το μετά είναι τόσο εντυπωσιακή, τα φρύδια σου θα δείχνουν πιο έντονα, καλοσχηματισμένα και γεμάτα, που πάμε στοίχημα ότι το Brow Tattoo θα κερδίσει μια μόνιμη θέση στο νεσεσέρ σου (αν δεν την έχει ήδη)!   

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με τα φρύδια σου, το grooming που σου περιγράψαμε πιο πάνω, σε συνδυασμό με το Brow Tattoo της Maybelline New York, είναι αρκετό για να καθαρίσει και να ανοίξει το βλέμμα σου χωρίς να ρισκάρεις λάθη στο σχήμα που δύσκολα διορθώνονται μετά.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.