Κάνε ένα πρωινό σύνολο βραδινό

Σίγουρα έχεις βρεθεί στη δύσκολη θέση θα νιώθεις underdressed γιατί δεν είχες τον απαραίτητο χρόνο να αλλάξεις και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τη βραδινή σου έξοδο.

Έχει συμβεί σε όλες μας. Μία απλή, συνηθισμένη μέρα που ξεκίνησε με την καθιερωμένη παρουσία μας στο γραφείο ή στη σχολή και κατέληξε το βράδυ σε κάποιο bar με φίλους, μουσική και χαλαρή διάθεση. Σίγουρα λοιπόν έχεις βρεθεί στη δύσκολη θέση θα νιώθεις underdressed γιατί δεν είχες τον απαραίτητο χρόνο να αλλάξεις και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τη βραδινή σου έξοδο. Εμείς έχουμε μερικά tips για να μην είσαι ποτέ ξανά απροετοίμαστη.

  1. Η τσάντα σου μπορεί να έχει πάντα ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια. Πριν βιαστείς να πεις πως κάτι τέτοιο δεν είναι πρακτικό, θα σε ενημερώσουμε πως στις μεγάλες πρωτεύουσες οι εργαζόμενες γυναίκες και όχι μόνο, κυκλοφορούν με τα sneakers στους στο μετρό και στους δρόμους και έχουν πάντα μαζί τους ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες που φορούν όταν φτάσουν στο γραφείο τους. Το ίδιο λοιπόν μπορείς να κάνεις και εσύ.
  2. Τα αξεσουάρ δεν πιάνουν χώρο. Γιατί να μην έχεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια; Αν τα συνδυάσεις με το t-shirt και τα jeans που φοράς στην καθημερινότητά σου, δημιουργείς ένα σύνολο κατάλληλο για κάθε έξοδο.
  3. Επένδυσε σε lingerie tops. Είναι οικονομικά, μπορείς να τα βρείς σε όλα σχεδόν τα χρώματα και μπορείς να τα φορέσεις κάτω από όλα σου τα ρούχα. Αν χρειαστεί λοιπόν βγάζεις αυτό που φοράς και το πάνω μέρος του συνόλου σου γίνεται αυτόματα βραδινό.
  4. Φόρα φούστα με παντελόνι. Κι όμως, δεν πρέπει να σου φαίνεται περίεργο καθώς στη μόδα όλα επιτρέπονται, έτσι τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει κάνει την εμφάνισή του τόσο στις πασαρέλες όσο και στις βιτρίνες των πιο μεγάλων καταστημάτων. Γιατί λοιπόν να μην τον δοκιμάσεις και εσύ; Για ακόμα πιο stylish εμφάνιση φρόντισε η φούστα και το παντελόνι σου να είναι από το ίδιο υλικό και την κατάλληλη στιγμή βγάλε το παντελόνι και κράτα τη φούστα που έχει πιο «party» διάθεση.
  5. Τέλος ο πιο απλός τρόπος για να κάνεις το σύνολό σου πιο βραδινό είναι το μακιγιάζ. Έτσι μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου ένα σκούρο κραγιόν για παράδειγμα, ή ένα eyeliner

    που τονίζει τα μάτια σου. Λίγο πριν καταλήξεις με την παρέα σου σε κάποιο bar, φρέσκαρε την εμφάνισή σου και είσαι έτοιμη.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.