Λιπαρή επιδερμίδα: Πρέπει να φοράω foundation και πούδρα;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Αγαπημένο μου Baybelline η λιπαρή επιδερμίδα είναι τεράστιο βάσανο και το ξέρω. Δεν περνάει μέρα που να μην με ρωτήσουν έστω και μία φορά κάτι που να έχει σχέση με τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα. Η ερώτησή σου είναι πολύ καλή γιατί, όταν σκεφτόμαστε τη λιπαρότητα, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η πούδρα. Ναι λοιπόν, θα βάλεις πούδρα μετά το foundation αλλά μόνο εκεί που χρειάζεται. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

 

 

2

Πρώτα από όλα, πρέπει να διαλέξεις ένα foundation που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και το Fit Me! Matte and Poreless είναι ακριβώς αυτό. Ξέρω πως μπορεί να μπαίνεις στον πειρασμό να διαλέξεις το all time classic SuperStay 24h αλλά μην το κάνεις. Το Fit Me! Matte and Poreless είναι ειδικά μελετημένο για επιδερμίδες σαν τη δική σου και δεν θα σε επιβαρύνει. Αφού λοιπόν το περάσεις σε όλο το πρόσωπο, θα συνεχίσεις βάζοντας πούδρα ΜΟΝΟ στα σημεία που γυαλίζεις.

 

1

Και πάλι, θα διαλέξεις την matching πούδρα Fit Me! Matte and Poreless Powder και θα την περάσεις από τη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι σου ταμποναριστά. Δεν χρειάζεται να βάλεις σε όλο σου το πρόσωπο γιατί έχεις ήδη φορέσει το foundation. Αν επιλέξεις να μην φορέσεις καθόλου το foundation, τότε ναι, μπορείς να βάλεις σε όλο σου το πρόσωπο. Make Fit Happen Girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.