Πώς θα καλύψεις ακόμα και το πιο ερεθισμένο σπυράκι άμεσα!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπo Baybelline!

Νομίζω πως συμφωνούμε όλες ότι, τα σπυράκια είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα ever! Εμφανίζονται πάντα την χειρότερη στιγμή (πριν ένα ραντεβού #justsayin) και πολλές φορές, δεν καλύπτονται με τίποτα! Όχι Baybelline, δεν θα κερδίσουν τα σπυράκια αλλά εσύ! Θα τα καλύψεις αποτελεσματικά όσο ερεθισμένα ή μεγάλα και αν είναι ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. It’s on…

 

 

1

Η πρώτη σου κίνηση πρέπει να είναι το πράσινο Master Camo στιλό! Γιατί το πράσινο; Γιατί εξουδετερώνει τις κοκκινίλες. Γιατί το Master Camo; Γιατί δημιουργεί την τέλεια βάση ώστε να περάσεις στο δεύτερο βήμα. Ταμπονάρισε λίγο χρώμα πάνω από το σπυράκι με το δάχτυλό σου (αφού πλύνεις τα χέρια σου) και άστο να στεγνώσει.

 

2

Έπειτα, πάρε το SuperStay 24h Concealer sου. Χαρίζει απόλυτη κάλυψη με απίστευτη διάρκεια. Ταμπονάρισε λίγη ποσότητα πάνω από σπυράκι και δες το να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σου!

 

3

Τέλος, πέρνα ελάχιστη από την SuperStay 24h πούδρα σου από πάνω για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα και να είσαι 1000% σίγουρη πως δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα όσες ώρες και αν περάσουν! Make it happen Girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.