Πώς θα βάλω σωστά την πούδρα λάμψης;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Η πούδρα λάμψης ή αλλιώς το highlighter είναι κάτι που έχει μπει στη ζωή μας εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει! Είναι ίσως το πιο sexy προϊόν μέσα στο νεσεσέρ μας (μετά το κραγιόν) και αυτό που δίνει το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ με μηδενική προσπάθεια. Πως χρησιμοποιείται όμως;

 

Πολλές με ρωτάτε ξανά και ξανά πως θα βάλετε πούδρα λάμψης γιατί πολύ απλά, αν το συγκεκριμένο προϊόν δεν φορεθεί σωστά (ή γίνουν υπερβολές) τότε το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει…εχμ… υπερβολικό. 

 

Έχω λοιπόν τις εξής συμβουλές:

Face Make Up poudra

α) Σκέψου που αντανακλάται το φως επάνω στο πρόσωπό σου! Ποια είναι τα «ψηλά» σημεία από τα οποία αντανακλάται το φως; Είναι τα κόκαλα των ζυγωματικών, το τόξο τω φρυδιών, η ράχη της μύτης, το κέντρο του πιγουνιού και το μέτωπο κοντά στη γραμμή των μαλλιών. Εκεί λοιπόν θα βάλεις την πούδρα λάμψης.

 

Master Holographic

β) Σκέψου πόσο «δυνατό» είναι το προϊόν που διάλεξες. Αν έχεις επιλέξει το Master Holographic ή το Master Chrome τότε μιλάμε για λάμψη πολλών watt. Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσεις σιγά σιγά και να προσθέτεις προϊόν λίγο λίγο μέχρι να έχεις το αποτέλεσμα που θες. Είναι καλύτερα να βάζεις λίγο λίγο παρά να βαλεις πολύ και να πρέπει να διορθώσεις.

 

Master Chrome

γ) Πες μου όμως, ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο highlighter; Ποια πούδρα λάμψης θα σου χαρίσει sexy λάμψη φέτος το καλοκαίρι;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.