Ένα μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες!

Η Μάγδα απαντά μια σχεδόν ρητορική ερώτηση…

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική… Κάνε υπομονή, θα καταλάβεις που το πάω. Κάθε γυναίκα λοιπόν, έχει τον δικό της χαρακτήρα, τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της ανάγκες. Αυτό που έχουμε όμως όλες κοινό είναι οι ερωτήσεις… «Τι μεικάπ να πάρω;», «Ποιο είναι το πιο ωραίο κραγιόν;» και όλες οι λοιπές ερωτήσεις, έχουν βγει από το στόμα όλων μας αλλά, όσο και αν το θέλω, δεν υπάρχει μία απάντηση που να απευθύνεται σε όλες. Αυτό που υπάρχει είναι ένα μακιγιάζ που απευθύνεται σε όλες! Ναι, υπάρχει και είναι αυτό…

 

Kentriki

Τονισμένα φρύδια, διακριτικά μάτια και υγιή μάγουλα. Με αυτόν τον συνδυασμό δεν γίνεται να απογοητευτείς. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις και τα σωστά προϊόντα τότε δεν γίνεται να κάνεις ούτε λάθος. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Στο δέρμα το Super Stay 24h Foundation κάνει θαύματα. Στην γκάμα του σίγουρα θα βρεις το δικό σου χρώμα και με ένα πέρασμα θα εξαφανιστούν όλες σου οι ατέλειες για ώρες!

 

1

Επειδή όμως το τέλειο δέρμα θέλει και λάμψη υγείας, τότε στρέφεσαι στην Master Blush παλέτα σου που έχει 3 αποχρώσεις και ένα highlighter για να δημιουργήσεις το δικό σου ιδανικό χρώμα (ή να κάνεις draping). Το ρουζ είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλες, ακόμα και όσες έχουν ερεθισμούς στο πρόσωπο. Με λίγο ουδέτερο ρουζ εξισορροπείται το χρώμα!

 

2

Περνώντας στα μάτια, πρέπει να πω πως δεν υπάρχει κάτι που να τα τονίζει πιο πολύ από το eyeliner. Επίσης, δεν έχω συναντήσει κορίτσι που να μην του πηγαίνει το eyeliner. Η τέχνη του λοιπόν, είναι μια τέχνη που αξίζει να την μάθεις και γι᾽αυτό πρέπει να προπονηθείς. Ποιο είναι το αγαπημένο μου; Το Master ink γιατί κάνει την εφαρμογή παιχνίδι!

 

3

Ενώ τα έντονα κραγιόν πολλές μπορούν να ισχυριστούν πως δεν τους ταιριάζουν, το nude κραγιόν είναι μια άλλη υπόθεση. Υπάρχει ένα nude ή ένα ροδαλό για όλες και μάλιστα, αν διαλέξεις από την γκάμα των Super Stay Matte Ink θα έχεις χρώμα στα χείλη για ώρες!

 

4

Τέλος έχουμε τα φρύδια. Τα φρύδια που είναι τα σημαντικότερα και εννοείται, επειδή είναι τα σημαντικότερα, όλα τα πρόσωπα χρειάζονται περιποίηση και σωστή ένταση. Για να μην παιδεύεσαι κάθε μέρα λοιπόν με το μακιγιάζ των φρυδιών σου, η MNY δημιούργησε το Tattoo brow pου πλέον ξέρεις καλά… Το έχεις δοκιμάσει όμως; ΠΡΕΠΕΙ! Και γράφω με κεφαλαία γιατί, ακόμα και αν δεν βάλεις κανένα από τα παραπάνω προϊόντα αλλά τονίσεις μόνο τα φρύδια σου θα είσαι good to go.

 

5

Make it happen λοιπόν και δοκίμασε τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων που πραγματικά μπορεί να μας κάνει όλες να νιώθουμε και να δείχνουμε τέλεια!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.