Πώς θα επιλέξω τη σωστή απόχρωση μέικ απ;

Δεν θέλει κόπο, μόνο 2 απλά βήματα…

Το μεικάπ είναι θαυματουργό, είναι τέλειο, είναι λατρεμένο και δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτό. Με μία κίνηση μας κάνει να δείχνουμε σχεδόν τέλειες και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη ακόμα και τις ημέρες που νιώθουμε… λίγο μεχ. Ωστόσο, αν δεν φορέσουμε τη σωστή απόχρωση όλα αλλάζουν. Τότε το αποτέλεσμα δεν δείχνει φυσικό και αλλοιώνεται η όψη μας! Για παράδειγμα, αν διαλέξουμε μία απόχρωση πιο ψυχρή από  ότι πρέπει, τότε δείχνουμε ωχρές. Αν η απόχρωση είναι πιο λευκή από το δέρμα μας, τότε συμβαίνει το ίδιο. Πως βρίσκουμε όμως την σωστή για εμάς απόχρωση;

 

1

Πρώτα από όλα προσδιορίζουμε αν έχουμε θερμή ή ψυχρή επιδερμίδα. Αυτό μπορείς να το κάνεις πανεύκολα κοιτάζοντας τις φλέβες σου στο εσωτερικό μέρος των καρπών σου. Αν φαίνονται γαλάζιες κάτω από το δέρμα σου τότε έχεις ψυχρή επιδερμίδα. Αν φαίνονται πράσινες, τότε έχεις θερμή. Ανάλογα λοιπόν με τη δική σου απόχρωση θα επιλέξεις είτε warm είτε cool αποχρώσεις του αγαπημένου σου ΜΝΥ μεικάπ.

 

2

Τώρα για το χρώμα… Συνήθως, βάζεις λίγο στον καρπό σου για να δεις αν είναι το χρώμα που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου αλλά αυτό είναι λάθος. Το σημείο που θα σου δείξει αν το χρώμα κάνει για εσένα είναι ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό σου και πάντα, ΠΑΝΤΑ σε φυσικό φως! Αν κάνεις αυτά τα δύο μικρά βήματα, θα βρεις το τέλειο για εσένα Maybelline New York μεικάπ so… Make it happen girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.