Το μακιγιάζ της Kate Upton για το show του Philipp Plein

…Τα ξέρουμε όλα!

Οι πασαρέλες στη Νέα Υόρκη βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας! Καθημερινά, βλέπουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν τον επόμενο χειμώνα και παράλληλα, χαζεύουμε με τις εμφανίσεις των λαμπερών σταρ στις πρώτες σειρές των shows. Κάπως έτσι έκλεψε λοιπόν την παράσταση (και την καρδιά μας) η ζουμερή Kate Upton!

 

1

Εμφανίστηκε στο show του Philipp Plein με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό! Πως; Μα είμαστε το Μ+ team… έχουμε απευθείας σύνδεση με Νέα Υόρκη! Έχουμε και λέμε…

 

2

Στο πρόσωπό της, η Kate χρησιμοποίησε το Superstay 24h Foundation της και έβαλε λίγο από το Master Strobing Stick μόνο στα ζυγωματικά για λάμψη!

 

3

Για να τονίσει τα φρύδια της, η Kate χρησιμοποίησε το Brow Satin μολύβι της και τόνισε τα τόξα της με το Fit Me Concealer της. 

 

4

Έπειτα, πέρασε κατά μήκος των βλεφαρίδων της το Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner  και στις βλεφαρίδες της έβαλε ΤΟΝΟΥΣ από την Total Temptation Mascara της!

 

5

Τέλος, στα χείλη της φόρεσε το μεταλλικό Metallic Foil στην απόχρωση Scorpio kaι απλά μας άφησε με το δικό μας στόμα ανοιχτό…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.