Βάλε σωστά το ρουζ σου

Η Μάγδα Αναστασοπούλου σου δείχνει ποιος τελικά είναι ο σωστός τρόπος να βάλεις το ρουζ.

Το ρουζ είναι η τελευταία κίνηση πριν φύγουμε από το σπίτι ή –για πολλές- η μόνη κίνηση. Βλέπετε, μόλις λίγο ρουζ μπορεί να κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει πιο υγιές, πιο ξεκούραστο, πιο λαμπερό, πιο όμορφο. Πως είναι η σωστή εφαρμογή όμως; Από τα μήλα προς τους κροτάφους ή το αντίθετο; Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York απαντά…

 1. drupalicon_3580

  Expert Wear Blush

  Expert Wear Blush

  Το ρουζ Expert Wear έχει τη «μαγική» ιδιότητα να γίνεται ένα με το δέρμα χαρίζοντας το πιο natural χρώμα που σε κάνει να μοιάζεις σαν να «κοκκίνισες» φυσικά. H Μάγδα επέλεξε το ρόδινο Νο 79.

 2. drupalicon_3581

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα από τους κροτάφους με φορά προς τα μήλα του προσώπου σου. Αυτός είναι ο σωστός και αλάνθαστος τρόπος σύμφωνα με τη Μάγδα.

 3. drupalicon_3582

  Extra Tip

  Extra Tip

  Για να δώσεις ακόμα περισσότερη ένταση στα ζυγωματικά σου, ψηλάφισε με τα δάχτυλα και βρες το κόκαλο των ζυγωματικών. Το πινέλο σου πρέπει να μπει κάτω από το κόκαλο καθώς αυτό θα κάνει τις γωνίες σου εντονότερες.

 4. drupalicon_3583

  Το μυστικό

  Το μυστικό

  Το μυστικό για ένα τέλειο, φωτεινό, σμιλεμένο look είναι… τα δύο ρουζ! Μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση ρους (ίσως η χειμωνιάτική σου) περασμένη μόνο στα μήλα του προσώπου θα σου δώσουν τέλεια λάμψη και θα τονίσουν ακόμη περισσότερο τις γωνίες σου.

 5. drupalicon_3584

  Το προϊόν

  Το προϊόν

  Η Μάγδα επέλεξε το Expert Wear Blush στην απόχρωση No 57 η οποία είναι αρκετά ανοιχτή ώστε να ταιριάζει σε όλες και παράλληλα να χαρίζει λάμψη αλλά και διακριτικό χρώμα.

 6. drupalicon_3585

  Μην ξεχάσεις

  Μην ξεχάσεις

  Μην ξεχάσεις να περάσεις το πινέλο σου από τους κροτάφους και το περίγραμμα του προσώπου σου (πιγούνι και πλαϊνά) για ένα ολοκληρωμένο και φυσικό αποτέλεσμα.

 7. drupalicon_3586

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Φόρεσες το ρουζ σου στην εντέλεια και δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.