Δίχρωμα χείλη με hot κοτσίδα προστάζει το καλοκαίρι!

Μάθε τα πάντα εδώ!

Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα δεν είναι άλλο από την κοτσίδα και τις κοτσίδες (το έχουμε ξαναπεί εξάλλου) και έχουμε δει δεκάδες κοτσίδες… Μία είναι αυτή που σύσσωμο το Μ+ Team ανακήρυξε ως την απόλυτη κοτσίδα του καλοκαιριού και είναι αυτή που είδαμε στην πασαρέλα του Ottolinger…

 

kotsida

Δεν είναι απλά υπέροχη; Είναι πλεγμένη μαζί με κομμάτια υφάσματος και δέρματος και αυτό είναι που την κάνει διαφορετική μέσα στην απλότητά της!

 

kotsida

Μια κοτσίδα όμως δεν φέρνει το καλοκαίρι και πρέπει να την συνδυάσεις με ένα εξίσου εντυπωσιακό look! Έχουμε την λύση και σε αυτό ή μάλλον… οι  makeup artists της Maybelline New York έχουν την λύση και μας την έδειξαν backstage στην πασαρέλα του οίκου! Πρώτο βήμα το ροζ κραγιόν

 

 

Step 1

 

Το περνάς πολύ προσεκτικά από όλα τα χείλη. Όσο πιο ματ, τόσο το καλύτερο! Διαλέγουμε το ροζ γιατί είναι κολακευτικό για όλες και αρκετά κοριτσίστικο ώστε να συνοδεύσει την εντυπωσιακή μας κοτσίδα. Δεν σταματάμε όμως εδώ!

 

Step 2

 

Το δεύτερο βήμα είναι ένα σκούρο, χειμερινό χρώμα το οποίο θα βάλουμε μόνο στο κέντρο και ελαφρώς εσωτερικά των χειλιών για το απόλυτα sexy τελείωμα. Ναι, για να ρετουσάρεις τα χείλη σου θα πρέπει να έχεις 2 κραγιόν μαζί σου όμως αξίζει τον κόπο!

Δοκίμασέ το από αυτό το ΣΚ και ετοιμάσου να δεχτείς βροχή από κομπλιμάν!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.