Φόρα μαύρο κραγιόν το καλοκαίρι!

Δες πως θα το φορέσεις…

Τα πολύ σκούρα, goth χρώματα στα κραγιόν είναι τάση εδώ και καιρό. Τον χειμώνα τα λατρέψαμε και… τα τερματίσαμε! Τι γίνεται όμως το καλοκαίρι; Πρέπει να τα απαρνηθούμε; Πρέπει να τα ανταλλάξουμε με πιο φωτεινά χρώματα;

CONTINUE READING

Γιατί τόση αδικία; Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα από τα παραπάνω. Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, στο μακιγιάζ πρέπει να φοράς ό, τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη και ο εαυτός σου και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Πως θα κάνεις λοιπόν το μαύρο κραγιόν να… happen αυτό το καλοκαίρι; Η Μάγδα έχει τα τέλεια tips και εννοείται, η Maybelline New York έχει τα προϊόντα…

 1. _P5A6433

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Το πρόσωπό σου χρειάζεται λάμψη για να αντισταθμίσει το  σκούρο κραγιόν και το Master Strobing Stick σου είναι εδώ για να σώσει την ημέρα! Πέρασέ το από τα ζυγωματικά σου με ταμποναριστές κινήσεις για να ανασηκώσεις όλο το πρόσωπο και για τόση λάμψη όση χρειάζεται μια goth βασίλισσα!

 2. _P5A6439

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα λίγο ακόμα και από την ράχη της μύτης σου για να δώσεις φως στο κέντρο του προσώπου και να τονίσεις τα χαρκτηριστικά σου.

 3. _P5A6440

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Για το περίγραμμα θα χρησιμοποιήσεις το nude μολύβι χειλιών σου για… ευνόητους λόγους. Θα σε βοηθήσει να τονίσεις ή και να μεγαλώσεις ελαφρά το σχήμα τους χωρίς να φανεί τίποτα και θα δημιουργήσει έναν τέλειο «καμβά».

 4. _P5A6442

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Κάνε το περίγραμμά σου προσεκτικά και αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου ΛΙΓΟ μεγαλύτερα βγες ένα χιλιοστό έξω από τα όρια τους.

 5. _P5A6431

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Το μαύρο Color Sensational Loaded Bolds No 888 είναι απόλυτα μαύρο, goth και εντυπωσιακό!

 6. _P5A6445

  Βήμα 6

  Βήμα 6

  Πέρασέ το απευθείας με το τικ από τα χείλη σου φροντίζοντας να μείνεις μέσα στις γραμμές.

 7. _P5A6458

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είσαι μια goth θεά αυτό το καλοκαίρι!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.