Μπορώ να βάζω σκούρο κραγιόν και το καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σίγουρα ετοιμάζεις νοερά τις βαλίτσες και το νεσεσέρ σου για τις διακοπές του Αυγούστου! Βάζεις μέσα πολύχρωμα μαγιό, φωτεινά παρεό και… σκούρα κραγιόν! Γιατί να πειράζει; Μπορείς φυσικά να φοράς όποιο χρώμα σου αρέσει περισσότερο όλες τις εποχές του χρόνου. Ναι, με το μαύρισμα, τα φωτεινά χρώματα δείχνουν πιο εντυπωσιακά αλλά τα σκούρα κάνουν την ίδια σχεδόν εντύπωση ΚΑΙ τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά!

 

0

Το μόνο που θα ήθελα να προσέξεις είναι η εφαρμογή! Τα σκούρα χρώματα δεν συγχωρούν πολλά λάθη και έτσι θέλω να εφαρμόζεις το χρώμα σου προσεκτικά ξεκινώντας από το τόξο των φρυδιών. Αυτό πρέπει να το προσέξεις διπλά αν χρησιμοποιείς προϊόντα όπως το Super Stay Matte Ink που στεγνώνει και… δεν βγαίνει!

 

1

Κάτι ακόμα που θέλω να κάνεις είναι να αφήσεις το περίγραμμα! Το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι μεν τέλειο αλλά όχι επιτηδευμένο, καλοκαίρι είναι! Γι’ αυτό χρησιμοποίησε τη μύτη του κραγιόν σου για να κάνεις σωστή εφαρμογή και άσε τα μολύβια για τώρα.

 

2

Τέλος, θέλω να θυμάσαι πως είσαι υπέροχη! Είσαι μία μαυρισμένη Θεά και δεν χρειάζεται να υπακούς σε χρωματικούς κανόνες! Φόρα ό, τι σου αρέσει, χαμογέλα και make summer happen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.