Πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη

Μπορεί το κόκκινο να είναι κλασικό αλλά το πορτοκαλί είναι πολύ πιο διασκεδαστικό!

Με το καλοκαίρι να είναι σχεδόν εδώ και με τη θερμοκρασία να έχει ήδη ανέβει χρειαζόμαστε χρώμα στο μακιγιάζ μας! Που θα το βρούμε; Στο κραγιόν φυσικά και για αυτό το καλοκαίρι η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York έχει την πιο διασκεδαστική πρόταση: πορτοκαλί! Ξέρουμε, το φοβάσαι λίγο αλλά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις απλές συμβουλές της Μάγδας και να δεις το super δροσερό αποτέλεσμα και είμαστε σίγουροι πως θα βάλεις το πορτοκαλί στα χείλη και την καθημερινότητά σου.

 

 

 

 

 1. drupalicon_4000

  Η απόχρωσή σου

  Η απόχρωσή σου

  Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση Νο 912 του Color Sensational είναι ανοιχτή και φωτεινή και ταιριάζει σε ξανθές αλλά και μελαχρινές. Θα τη λατρέψεις!

 2. drupalicon_4001

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα εφαρμόζοντας το κραγιόν σου πρώτα στο άνω χείλος. Έτσι θα έχεις σταθερό χέρι και θα περάσεις το χρώμα από το τόξο των χειλιών πιο σωστά.

 3. drupalicon_4002

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Συνέχισε στο κάτω μέρος και πέρνα από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου το χρώμα.

 4. drupalicon_4003

  Η προσοχή στις λεπτομέρειες

  Η προσοχή στις λεπτομέρειες

  Για άψογο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν έχεις πιο λεπτά χείλη, επιστράτευσε το πινέλο σου!

 5. drupalicon_4004

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πάρε λίγη ποσότητα κραγιόν με το πινέλο σου και πέρνα το χρώμα από τις γωνίες των χειλιών σου που είναι και τα πιο δύσκολα σημεία.

 6. drupalicon_4005

  Το μυστικό

  Το μυστικό

  Το κλειδί της επιτυχίας για τα πορτoκαλί σου χείλη είναι το μολύβι χειλιών Color Sensational No 140. Είναι μια σκούρα ροζ απόχρωση και θα δέσει όλο το look κάνοντας το χρώμα να ντεγκραντάρει ελαφρά. Μην φοβάσαι, δεν θα φαίνεται η διαφορά.

 7. drupalicon_4006

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα το μολύβι σου ακριβώς κάτω από τη γραμμή των χειλιών σου. Βλέπεις; Η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Έπειτα ένωσε τα χείλη σου και πίεσε ελαφρά για να αναμειχθούν οι αποχρώσεις.

 8. drupalicon_4007

  Έτοιμη

  Έτοιμη

  Τα τέλεια πορτοκαλί σου χείλη είναι έτοιμα για φίλημα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.