Οι πινελιές που κάνουν τη διαφορά στο κόκκινο κραγιόν σου

Κράτα σημειώσεις…

Το κόκκινο κραγιόν δημιουργεί looks και στιλ από μονο του. Πλέον ξέρεις πως να το φορέσεις και διαλέγεις αμέσως την απόχρωση που είναι ιδανική για εσένα. Υπάρχουν όμως μερικές… πινελιές, που κάνουν όλη τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτές τις πινελιές θα σου δείξουμε σήμερα και θα μπορείς πλέον να λες πως έχεις Master στα red lips!

 1. 1_73

  Contouring

  Contouring

  Το Contouring μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο πρόσωπό σου και να τονίσει ακόμα περισσότερο το sex appeal σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιο ασφαλές από το σκέτο ρουζ που μπορεί χρωματικά να αποδειχθεί λάθος! 

 2. 2_63

  Μάσκαρα

  Μάσκαρα

  Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει αό κανένα red lip look. Η μάσκαρα και το κόκκινο κραγιόν ταιριάζουν όπως η βανίλια με τη σοκολάτα, τα cookies και η κρέμα… καταλαβαίνεις!

 3. 3_56

  Φρύδια

  Φρύδια

  Τα τονισμένα φρύδια είναι το απόλυτο must όταν τονίζεις και τα χείλη σου. Δίνοντας ένταση και εκεί, ισορροπείς γεωμετρικά το πρόσωπό σου και δίνεις επιπλέον πόνοτους στιλ και φινέτσας!

 4. 4_42

  Περίγραμμα

  Περίγραμμα

  Εδώ θα είμαστε αυστηρές: Εκτός και αν φοράς το SuperStay Matte Ink σου, τότε δεν γίνεται να μην βάλεις περίγραμμα με το κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο. Διάλεξε ένα ακριβώς στο χρώμα του κραγιόν σου ή ένα nude και μην το αφήσεις από τα χέρια σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.