Οι πινελιές που κάνουν τη διαφορά στο κόκκινο κραγιόν σου

Κράτα σημειώσεις…

Το κόκκινο κραγιόν δημιουργεί looks και στιλ από μονο του. Πλέον ξέρεις πως να το φορέσεις και διαλέγεις αμέσως την απόχρωση που είναι ιδανική για εσένα. Υπάρχουν όμως μερικές… πινελιές, που κάνουν όλη τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτές τις πινελιές θα σου δείξουμε σήμερα και θα μπορείς πλέον να λες πως έχεις Master στα red lips!

 1. Contouring

  Contouring

  Το Contouring μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο πρόσωπό σου και να τονίσει ακόμα περισσότερο το sex appeal σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιο ασφαλές από το σκέτο ρουζ που μπορεί χρωματικά να αποδειχθεί λάθος! 

  Select Product(s)

 2. Μάσκαρα

  Μάσκαρα

  Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει αό κανένα red lip look. Η μάσκαρα και το κόκκινο κραγιόν ταιριάζουν όπως η βανίλια με τη σοκολάτα, τα cookies και η κρέμα… καταλαβαίνεις!

  Select Product(s)

 3. Φρύδια

  Φρύδια

  Τα τονισμένα φρύδια είναι το απόλυτο must όταν τονίζεις και τα χείλη σου. Δίνοντας ένταση και εκεί, ισορροπείς γεωμετρικά το πρόσωπό σου και δίνεις επιπλέον πόνοτους στιλ και φινέτσας!

  Select Product(s)

 4. Περίγραμμα

  Περίγραμμα

  Εδώ θα είμαστε αυστηρές: Εκτός και αν φοράς το SuperStay Matte Ink σου, τότε δεν γίνεται να μην βάλεις περίγραμμα με το κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο. Διάλεξε ένα ακριβώς στο χρώμα του κραγιόν σου ή ένα nude και μην το αφήσεις από τα χέρια σου!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.