Μεγάλωσε τα χείλη σου μόνο με μολύβι χειλιών

Αυτή την τεχνική χρησιμοποιούσε και η Marilyn Monroe…

Τα γεμάτα, ζουμερά χείλη είναι κάτι που μερικές το έχουν από τη φύση τους και άλλες το προσπαθούν με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Όπως όμως θα σου εξηγήσει και η Μάγδα Αναστασοπούλου, ένα μολύβι χειλιών δεν αρκεί! Η Marilyn Monroe χρησιμοποιούσε τρία, σε διαφορετικές αποχρώσεις, για να αποκτήσει αυτό το ζουμερό χαμόγελο με τα ζηλευτά χείλη και την τεχνική της σου αποκαλύπτει παρακάτω η Μάγδα. Διάβασε προσεκτικά.

 1. drupalicon_669

  Το πρώτο μολύβι

  Το πρώτο μολύβι

  Το πρώτο σου χρώμα θα είναι και το πιο ανοιχτόχρωμο. Η Μάγδα επέλεξε το τέλειο Color Sensational No. 440 Coral που ταιριάζει σε όλες.

 2. drupalicon_670

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα το Color Sensational No. 440 Coral κάνοντας ελαφριές κινήσεις ΜΟΝΟ στο κέντρο των χειλιών σου όπως στη φωτογραφία. Μην το βάλεις παντού όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο.

 3. drupalicon_671

  Το δεύτερο μολύβι

  Το δεύτερο μολύβι

  Το δεύτερο μολύβι σου πρέπει να ανήκει στην ίδια χρωματική οικογένεια και να είναι ελαφρώς πιο σκούρο. Η Μάγδα χρησιμοποίησε το Color Sensational No. 547 Pleasure Me Red.

 4. drupalicon_672

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Με το Color Sensational No. 547 Pleasure Me Red θα κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου και θα γεμίσεις τα σημεία που άφησες κενά με το προηγούμενο. Ξεκίνα από το άνω χείλος και πέρνα στο κάτω.

 5. drupalicon_673

  Το τρίτο μολύβι

  Το τρίτο μολύβι

  Για το τελείωμα χρειάζεσαι ένα μολύβι και πάλι από την ίδια χρωματική οικογένεια πιο σκούρο από το δεύτερο που χρησιμοποίησες. Η Μάγδα επέλεξε το sexy Color Sensational No. 540 Hollywood Red.

 6. drupalicon_674

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το Color Sensational No. 540 Hollywood Red ακριβώς από πάνω από την γραμμή των χειλιών σου όπως στη φωτογραφία. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην υπερβάλλεις. Και ένα χιλιοστό πιο πάνω να το περάσεις θα είναι αρκετό.

 7. drupalicon_675

  Η τελευταία πινελιά

  Η τελευταία πινελιά

  Με ένα μολύβι χειλιών άρχισε να κάνεις απαλές κινήσεις επάνω στα χείλη σου για να αναμείξεις τα χρώματα μεταξύ τους και να κάνεις το αποτέλεσμα ομοιόμορφο.

 8. drupalicon_676

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Ήταν τόσο απλό και τόσο έξυπνο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.