Συμβουλές ομορφιάς για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν!

Είναι ό, τι πιο απλό αλλά… αποτελεσματικό!

Όλα τα κραγιόν της MNY είναι τόσο κρεμώδη και πρωτοποριακά που εφαρμόζουν τέλεια σε δευτερόλεπτα. Αν ωστόσο τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα, ξεφλουδισμένα, σκασμένα… χάλια γενικά, τότε δεν μπορούν να κάνουν μαγικά. Εδώ κάπου, ερχόμαστε εμείς για να βοηθήσουμε την κατάσταση… Για κάνεις τα χείλη σου απαλά και να εφαρμόσει τέλεια το κραγιόν σου τότε πρέπει να κάνεις 2 απλά πράγματα. Αρχικά πρέπει να τα απολεπίσεις…

 

1

Μπορείς να το κάνεις τρίβοντάς τα απαλά με μια παλιά σου οδοντόβουρτσα. Ιδανικά, πρέπει να το κάνεις μετά το μπάνιο σου αφού θα έχουν μαλακώσει πολύ και τα νεκρά κύτταρα θα φύγουν αμέσως.

 

2

Εναλλακτικά, μπορείς να ακολουθήσεις μια πιο.. γλυκιά οδό και να τρίψεις επάνω τους λίγη ζάχαρη. Η ζάχαρη θα απομακρύνει επίσης τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει το στόμα σου πιο απαλό από ποτέ. Πρόσεχε όμως! Πρέπει να κάνεις απαλές και όχι βίαιες κινήσεις. Λίγο τρίψιμο αρκεί για να κάνεις την δουλειά σου. Το πολύ μπορεί να τραυματίσει την ευαίσθητη επιδερμίδα επάνω και γύρω από τα χείλη σου.

 

3

Το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση και τα Baby Lips (ιδιαίτερα τα Dr. Rescue) θα σου την χαρίσουν. Πέρνα μια γενναία ποσότητα από τα χείλη σου μετά την απολέπιση και περίμενε 5 λεπτά ώσπου να περάσουν όλα τα ευεργετικά συστατικά μέσα στο δέρμα σου.

 

4

Η ενυδάτωση είναι το α και το ω για τα απαλά χείλη και δεν είναι τυχαίο που τα Super Stay 24h κραγιόν της ΜΝΥ περιλαμβάνουν ΚΑΙ ενυδατικό στικ…

 

5

Τώρα το κραγιόν σου, όποιο και αν επιλέξεις, θα περάσει τέλεια, μεταξένια και αψεγάδιαστα από τα χείλη σου κάνοντάς τα πραγματικά για… φίλημα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.