Τα νέα oil-in-stick κραγιόν της MNY είναι εδώ!

11 λαχταριστά χρώματα ήρθαν για να… φωτίσουν τις μέρες σου!

Μετά τον –περίπου- κατακλυσμό που μας βρήκε τις περασμένες μέρες, η διάθεσή μας είχε φτάσει στο μείον 10. Ο καιρός ήταν μουντός, δεν υπήρχε λάμψη πουθενά… εντάξει, υπήρχε στα ζυγωματικά μας αλλά δεν φτάνει! Θέλαμε κάτι glam και λαμπερό για να μας βγάλει από αυτή τη μουντή (μεταφορικά και κυριολεκτικά) διάθεση και τα ολοκαίνουργια Color Sensational Shine Compulsion ήρθαν επάνω στην ώρα!

 

1

Έντεκα νέα και πιο λαμπερά από οτιδήποτε έχεις δει κραγιόν ήρθαν να προστεθούν στην lipstick οικογένεια της ΜΝΥ και να αλλάξουν τη διάθεση αλλά και τον τρόπο που βάφεσαι! Πως; Με τη λάμψη τους και όχι μόνο! Βλέπεις, τα Color Sensational Shine Compulsion είναι τα πρώτα oil-in-stick κραγιόν της Μaybelline New York! 

 

2

Περιέχουν 60% αντανακλαστικά έλαια που ενώ θρέφουν τα χείλη σου, χαρίζουν μία λάμψη που… φαίνεται από το διάστημα. Ok, ok ίσως υπερβάλλουμε αλλά αλήθεια, είναι τόσο λαμπερά που θα μείνεις άφωνη! Και κάτι ακόμα… Δεν ξέρουμε αν πρόσεξες πως το στικ τους έχει διαφορετικό σχήμα! Είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να γλιστρά με άνεση και, ενώ η πλούσια φόρμουλα γίνεται ένα με τα χείλη σου, να παραμένει ready gια την επόμενη εφαρμογή. Win-win-win-win και win δηλαδή! Θέλεις τώρα να δεις όλες τις αποχρώσεις μία προς μία ΚΑΙ φορεμένες; There you go… thank us later!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.