Πως θα κάνεις εύκολα το περίγραμμα των χειλιών σου!

Έχουμε τα τέλεια tips!

Το περίγραμμα των χειλιών δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να βοηθήσει το κραγιόν σου να μείνει στη θέση του για ώρες, να δώσει τέλειο, τονισμένο σχήμα στα χείλη σου και να κάνει όλη τη διαφορά στο αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου. Πως λοιπόν θα το κάνεις σωστά αν είσαι αρχάρια; Θα σε βοηθήσουμε! Έχουμε τα tips που θα εξυπηρετήσουν ακόμη και τις… βετεράνους του μακιγιάζ.

 

Color Sensational Mechanical Liner

Πρώτα από όλα πρέπει να διαλέξεις το σωστό μολύβι και φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερο, πιο μαλακό, πιο σταθερό και πιο εύχρηστο από το Color Sensational Mechanical Liner (εδώ στην απόχρωση Rich Wine).

 

περίγραμμα των χειλιών

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Η σωστή αρχή είναι το παν και το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να ζωγραφίσεις ένα μεγάλο Χ στο τόξο των χειλιών σου, όπως το βλέπεις στην φωτογραφία.

 

περίγραμμα των χειλιών

Έπειτα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη γραμμή των χειλιών σου κάνοντας κοφτές αλλά απαλές κινήσεις. Μην προσπαθήσεις να κάνεις τη γραμμή με τη μία. Πάρε το χρόνο σου και μη βιάζεσαι!

 

περίγραμμα των χειλιών

Και τέλος, για να έχεις απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα και να μην δημιουργηθούν κενά αν φύγει το κραγιόν σου, πέρνα το μολύβι από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν.

 

περίγραμμα των χειλιών

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.