Πώς θα διαλέξω το σωστό κόκκινο κραγιόν για τις γιορτές;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Πότε ήταν καλοκαίρι και μιλούσαμε για μπρόνζερ και για πότε ξεκινήσαμε την κουβέντα των γιορτινών κραγιόν ακόμα δεν έχω καταλάβει αλλά... χαίρομαι για την ερώτησή σου! Δεν γίνονται εξάλλου γιορτές χωρίς κόκκινο κραγιόν και γι᾽αυτό θα περάσω απευθείας στο θέμα. Το κόκκινο δεν είναι δύσκολο χρώμα ως προς το πως θα το φορέσεις αλλά ως προς το να βρεις το κατάλληλο. Δεν χρειάζεται όμως να μπερδεύεσαι με τις δεκάδες αποχρώσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να κοιτάξεις τις φλέβες σου... Ναι, καλά διάβασες! Κοίτα τις φλέβες σου και αν είναι μπλε τότε έχεις ψυχρή επιδερμίδα (δυστυχώς δεν είσαι πριγκίπισσα). Αν είναι πράσινες τότε έχεις θερμή. Το κόκκινο λοιπόν που θα διαλέξεις εξαρτάται από την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αν έχεις θερμή επιδερμίδα τότε σου ταιριάζει ένα κόκκινο φωτεινό, με πορτοκαλί αποχρώσεις όπως το SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Heroine.

 

Heroine

Είναι ό, τι πρέπει για τα χρώματά σου και θα ταιριάξει με όλα σου τ αμακιγιάζ αλλά και τα outfits!

 

Maybelline-Lip-Color-Super-Stay-Matte-Ink-Heroine-Light

Αν πάλι έχεις ψυχρή επιδερμίδα, το ιδανικό κόκκινο για εσένα είναι κάποιο με μπλε αποχρώσεις όπως το SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Pioneer. 

 

Pioneer

Μπορείς να το συνδυάσεις με eyeliner, smoky looks, σκέτη μάσκαρα, λάμψεις... οι πιθανότητες είναι αμέτρητες!

 

Maybelline-Lip-Color-Super-Stay-Matte-Ink-Pioneer-Light

Όσο για το πως θα το κάνεις να μείνει στη θέση του όλο το βράδυ του ρεβεγιόν... Χρειάζεται να αναρωτιέσαι; Μιλάμε για το SuperStay Matte Ink... το πιο σταθερό κραγίόν του κόσμου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.