Αυτό είναι το πιο εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεσαι παρά μόλις 3 προϊόντα για να το αντιγράψεις!

Πόσες φορές δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό σου στις 9 το βράδυ μόνο και μόνο για να ενημερωθείς πως θα μαζευτείτε για ποτά στις 9:30; Εμάς άπειρες αν και οι ώρες έιναι ενδεικτικές! Μέσα σε αυτά τα 30 λεπτά πρέπει να ντυθείς, να βαφτείς, να φτάσεις και να παρκάρεις στο μέρος του ραντεβού και ποτέ δεν είσαι στην ώρα σου… Στο εξής θα είσαι όμως γιατί έχουμε το πιο εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ που γίνεται με 3 προϊόντα και σου αφήνει περισσότερο χρόνο για να ψάξεις να παρκάρεις!

 

IAR Concealer

Το Age Rewind Instant Eraser δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα σε πωλήσεις κονσίλερ παντού! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάτω από τα μάτια και είναι τόσο κρεμώδες που μπορείς να το βάλεις σε όλο το πρόσωπο! Το σφουγγαράκι κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη με το blending και ετοιμάζεις τη βάση σου σε λιγότερο από ένα λεπτό.

 

Total Temptation Mascara

Έπειτα, η Total Temptation Mascara είναι τόσο κρεμώδης και το αποτέλεσμά της τόσο εντυπωσιακό που δεν χρειάζεται να βάλεις σκιά ή eyeliner για να κάνεις εντύπωση. Μόνο άφθονες στρώσεις μάσκαρα και τέλος!

 

Color Sensational κραγιόν

Και τέλος αφήνεσαι στην μαγεία του κόκκινου κραγιόν που μπορεί να σε κάνει κούκλα στο λεπτό από μέσα προς τα έξω! Είναι σαν μία βιταμίνη αυτοπεποίθησης! Το θρυλικό πλέον Color Sensational στην απόχρωση Hollywood Red είναι ό, τι χρειάζεσαι! Το φοράς, χαμογελάς και είσαι έτοιμη για την πιο όμορφη βραδιά!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.