Ελαφρύ καλοκαιρινό μακιγιάζ: Θα είναι σα να μη φοράς!

Οδηγίες για να κάνεις το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Ξέρουμε, ξέρουμε… ζεσταίνεσαι! Καλοκαίρι είναι και η ζέστη πέφτει βαριά ακόμα και για τα makeup addicted Maybelline Girls! Καταλαβαίνουμε, δεν χρειάζεται να μας εξηγήσεις. Καταλαβαίνουμε επίσης και την ανάγκη σου να είσαι περιποιημένη ακόμα και στον καύσωνα και γι᾽αυτό βρήκαμε το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό μακιγιάζ και σου δείχνουμε πως θα το κάνεις! Παρακαλούμε… δεν κάνει τίποτα (μόνο ζέστη κάνει).

 

Master Blush no 060

Το μυστικό

Το μυστικό για το αριστοκρατικό αποτέλεσμα σε αυτό το look είναι το ρουζ και συγκεκριμένα το μεταξένιο Master Blush no 060. Αν είσαι ήδη μαυρισμένη δεν χρειάζεσαι bronzer. Αν δεν σε έχει δει ο ήλιος συνδύασέ το με την Master Bronze παλέτα σου στα μήλα και τα ζυγωματικά.

 

 

The Falsies Push Up Angel

Στις βλεφαρίδες σου

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… όση ζέστη και να κάνει χρειάζεσαι τεράστιες, σαν ψεύτικες βλεφαρίδες και μπορείς να τις έχεις όποια ΜΝΥ μάσκαρα και αν επιλέξεις. Εμείς σήμερα έχουμε όρεξη για την The Falsies Push Up Angel.

 

 

Vivid Matte Liquid

Στα χείλη σου

Δεν έβαλες μεικάπ, δεν έβαλες κονσίλερ, δεν έβαλες σκιές… κραγιόν θα βάλεις! Το Color Sensational Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Pink Charge θα σου δώσει τόσο χρώμα όσο χρειάζεσαι για να ανἐβει η διάθεσή σου και θα ξεχάσεις να το ανανεώσεις.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.