Κάηκα μετά το πρώτο μπάνιο και έχω διχρωμίες, πως θα τις καλύψω;

Συμβαίνει συχνά και η Μάγδα έχει την απάντηση!

Καλό Μήνα! Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ αλλά αυτό το ξέρεις αφού χθες (και σήμερα ίσως) ήσουν σίγουρα σε κάποια παραλία. Κάηκες όμως και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τη διχρωμία στο πρόσωπό σου… Συμβαίνει συχνά και είναι κάτι που με ρωτούν πολλές μετά τα πρώτα μπάνια.

Αρχικά γιατί δεν φόρεσες αντηλιακό;! Είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις ΠΟΤΕ όμως ας αφήσουμε το κήρυγμα και ας περάσουμε στη λύση του προβλήματός σου. Αν το πρόσωπό σου έχει απλά κοκκινίσει πολύ σε διάφορα σημεία μπορείς να φορέσεις τοπικά μια κρέμα BB όπως η Dream Fresh BB που θα καλύψει την κοκκινίλα και θα ενυδατώσει το αφυδατωμένο δέρμα σου. Έπειτα μπορείς να περάσεις μια ελαφριά στρώση από το Dream Sun Bronzer σου από πάνω για να εξομαλύνεις το χρώμα.

Αν έχεις ξεφλουδίσει και έχεις έντονη διχρωμία τότε χρειάζεσαι… πιο δραστικά μέτρα. Διάλεξε μια σκούρα απόχρωση του Super Stay Better Skin (το Νο 32 είναι αρκετά σκούρο) που ταιριάζει με το χρώμα της μαυρισμένης επιδερμίδας σου και ταμπονάρισε λίγη ποσότητα μόνο στα ανοιχτόχρωμα σημεία. Έπειτα και πάλι, πέρνα από πάνω λίγο από το Dream Sun Bronzer σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και να θυμάσαι… Ποτέ ξανά χωρίς αντηλιακό στον ήλιο!

Δες επίσης Μέικαπ Super Stay Better Skin Κρέμα ΒΒ Dream Fresh BB

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.