Πώς μπορώ να κάνω ένα απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ;

H Μάγδα απαντά και προτείνει τα τέλεια προϊόντα.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και αυτό φυσικά σημαίνει ανεμελιά ΚΑΙ από το μακιγιάζ. Θέλεις πιο απλό μακιγιάζ το καλοκαίρι και η ερώτησή σου για το «απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ» είναι αναμενόμενη. Το ότι κάτι όμως είναι απλό δεν σημαίνει πως πρέπει και να είναι αδιάφορο… όχι βέβαια! Αν ήθελες αδιάφορο μακιγιάζ δεν θα ήσουν στην ΜΝΥ! Δες λοιπόν τι σου προτείνω…

 

Κοπέλα με απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η παλέτα Total Temptation έχει τόσο λαχταριστές αποχρώσεις που δεν θα ξέρεις ποια να χρησιμοποιήσεις. Το καλύτερο όμως είναι πως απλοποιεί τα πράγματα. Μόλις λίγο ροζ ή μωβ στο κινητό σου βλέφαρο αρκεί για να κάνεις ένα όμορφο, sexy μακιγιάζ χωρίς πολλά πολλά. Μάλιστα, περιέχει και την τέλεια απόχρωση ρουζ για να μην χρειάζεσαι καν διαφορειτκό προϊόν (αν και ξέρω πόσο αγαπάς την Master Blush παλέτα σου).

 

The City Mini Palette Εφαρμογή

Το Master Chrome είναι ένα ακόμα μυστικό για το τέλειο, απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Ακόμα και αν δεν βάλεις τίποτα παραπάνω από λίγη μάσκαρα, με μία πινελιά στα ζυγωματικά σου μπορείς να κλέψεις την παράσταση! Αν επιλέξεις το δίδυμο μάσκαρα και προϊόν λάμψης, προτείνω να βάλεις με το δάχτυλό σου και λίγο από το Master Chrome σου στο τόξο του φρυδιού για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

The City Mini Pallette Σκιές

Τέλος, είτε χρησιμοποιήσεις σκιές είτε όχι, τα χείλη σου πρέπει να τα βάψεις! Η γκάμα των SyperStay Matte Ink περιλαμβάνει τέλειες γήινες και nude αποχρώσεις για να διαλέξεις τη δική σου, απλά και όμορφα!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.