Πώς να κάνεις μόνη σου το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Kylie;

Είναι εύκολο, sexy και τόσο λαμπερό όσο πρέπει!

Οι επιλογές σου για το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι πολλές! Μπορείς να κάνεις μπρονζέ smoky, να βάλεις μόνο μάσκαρα, να δώσεις χρώμα μόνο στα χείλη σου κοκ. Εμείς ωστόσο θέλαμε κάτι πιο sexy για αυτό το καλοκαίρι. Κάτι εμπνευσμένο από την μεγαλύτερη influencer εκεί έξω, την Kylie Jenner. Ξέρουμε πως την αγαπάς και εσύ! Ζητήσαμε λοιπόν από την Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist, της Maybelline New York, να μας φτιάξει ένα μακιγιάζ αλα Kylie για αυτό το καλοκαίρι και φυσικά το έκανε. Μάλιστα, δημιούργησε το πιο εύκολο μακιγιάζ ever!

 

 1. Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η The Nudes Palette είναι παντός καιρού και το έχουμε αποδείξει άπειρες φορές. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα τέλεια looks.

  Select Product(s)

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε λίγη από την καφέ, ιριδίζουσα σκιά που βρίσκεται τέταρτη στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την από όλο σου το βλέφαρο σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία.

  Select Product(s)

 3. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα όσο χρώμα έχει μείνει μέσα στο πινέλο σου κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων για να δώσεις ένα smoky εφέ και να κάνεις τα μάτια σου διπλάσια σε μέγεθος.

  Select Product(s)

 4. Η λάμψη

  Η λάμψη

  Το Master StrobingStick είναι εκείνο που θα δώσει την απόλυτη λάμψη στο πρόσωπό σου αλλά ΚΑΙ στα χείλη σου. Περίμενε και θα δεις…

   

  Select Product(s)

 5. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πάρε λίγο από το στικ με το πινέλο σου και πέρασέ το ακριβώς κάτω από το φρύδι σου για να δώσεις λάμψη στο βλέμμα. Όσο περισσέψει, πέρασέ το στα ζυγωματικά σου.

  Select Product(s)

 6. Βήμα 4

  Βήμα 4

  Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα με το πινέλο σου και βάλε την ακριβώς στο τόξο των χειλιών σου για να τα κάνεις πιο ζουμερά και sexy.

  Select Product(s)

 7. Το χρώμα

  Το χρώμα

  Το απόλυτο χρώμα για να συνοδεύσεις το μακιγιάζ των ματιών σου είναι το Super Stay Matte Ink No 30. Eίναι τέλεια ροζ και απίστευτα sexy!

  Select Product(s)

 8. Βήμα 5

  Βήμα 5

  Πέρασέ το από τα χείλη σου προσεκτικά και να είσαι σίγουρη πως δεν θα φύγει ακόμα και αν δώσεις δεκάδες φιλιά!

  Select Product(s)

 9. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Μέσα σε μόλις 10 λεπτά δημιούργησες το τέλειο καλοκαιρινό look αλα Kylie!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.