Πώς να ταιριάξω το πρόσωπο μου με το μαυρισμένο μου σώμα;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Αν έχεις ακολουθήσει τις συμβουλές μου τότε, έχεις φορέσει συστηματικά και επιμελώς το αντηλιακό στο πρόσωπό σου κι έτσι έχεις καταλήξει, τώρα προς το τέλος των διακοπών, με ένα σοκολατένιο σώμα αλλά… κάπως πιο ανοιχτόχρωμο πρόσωπο. Μπράβο! Αλήθεια είμαι περήφανη για εσένα και δεν θέλω να ανησυχείς για την διχρωμία. Το λευκό πρόσωπο μπορεί να γίνει μπρονζέ, το ξεροψημένο δεν μπορεί να ασπρίσει…

 

Tan

 

Το προϊόν που θα κάνει το πρόσωπό σου ίδιο ή τουλάχιστον κοντινό χρώμα με το υπόλοιπο σώμα σου δεν είναι άλλο φυσικά από την Master Bronze παλέτα σου! Έχει τρεις αποχρώσεις και έτσι μπορείς να κάνεις τις… αλχημείες σου ώστε να βρεις την δική σου απόχρωση ακριβώς αλλά θέλω να είσαι προσεκτική. Στην προσπάθειά σου να μαυρίζεις το πρόσωπό σου μπορεί να το παρακάνεις συνεπώς θέλω να είσαι φειδωλή και να ξεκινήσεις από το πιγούνι σου και προς τα επάνω. Έτσι θα έχεις τον έλεγχο του χρώματος.

 

Bronze

 

Αν πάλι βάλεις πολύ υπάρχει και για αυτό λύση αλλά στο θέμα μας. Ένα ακόμη πράγμα που θέλω να προσέξεις καθώς θα βάφεσαι, είναι να το κάνεις σε φυσικό φως. Μόνο έτσι θα ξέρεις τι ακριβώς χρώμα θέλεις να πετύχεις. Αυτά από εμένα. Θέλω να σε αφήσω με ένα ακόμη μεγάλο μπράβο που προστάτεψες το πρόσωπό σου και… όχι, όχι, όχι, δεν θα πω καλό χειμώνα ακόμα!

 

kiss

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.