Τι καλοκαιρινό μακιγιάζ να κάνω αν είμαι μελαχρινή;

Η Μάγδα έχει την τέλεια πρόταση!

Τα μεσογειακά κορίτσια ξέρουν τι τους ταιριάζει! Σκούρες σκιές που τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα, άφθονη μάσκαρα, γήινες αποχρώσεις… Ναι, όλα αυτά ταιριάζουν στα κορίτσια με έντονα σκούρα φρύδια και καστανά μάτια αλλά δεν είναι και πολύ καλοκαιρινά, ε; Αν είσαι κι εσύ πολύ μεσογειακή και το καλοκαίρι περιορίζεσαι στα χρώματα στα χείλη, ώρα να αλλάξεις τακτική και να δοκιμάσεις το μπλε!

 

1

 

Είναι το αλάνθαστο και το πιο καλοκαιρινό χρώμα που μπορείς να τολμήσεις! Έχεις μάλιστα τέλειο πλεονέκτημα! Βλέπεις, το μπλε και το γαλάζιο δεν ταιριάζει τόσο στα γαλανά μάτια όσο στα καστανά.

 

3

 

Στα καστανά αναδεικνύει τις χρυσαφένιες ανταύγειες που έχουν και σε συνδυασμό με τα φρύδια και την μαυρισμένη επιδερμίδα… καταλαβαίνεις πως είναι απίστευτα εντυπωσιακά!

 

2

 

Μπορείς να τραβήξεις μια έντονη γραμμή με το μπλε στο κάτω βλέφαρο για να κάνεις το απόλυτο statement και το μπλε Color Show μολύβι σου θα σε βγάλει… ασπροπρόσωπη!

 

Color show blue

 

Αν όμως θέλεις πραγματικά να κλέψεις την παράσταση τότε βάλε στην καλοκαιρινή εξίσωση του μακιγιάζ σου και το πράσινο!

 

4

 

Μια μπλε ζαφειρένια γραμμή στο άνω βλέφαρο και μια σμαραγδένια πράσινη στο κάτω βλέφαρο με το πράσινο Color Show μολύβι σου και… WOW!

 

Color show green

 

Λοιπόν; Θα βάλεις λίγο χρώμα στην ζωή, το καλοκαίρι και τα μάτια σου;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.