Χρειάζομαι τελικά αδιάβροχη μάσκαρα το καλοκαίρι;

Η Μάγδα απαντά και εύχεται καλές βουτιές!

Αχ το καλοκαιράκι! Είναι η εποχή που (αφού ξεκινήσουν οι διακοπές) το μόνο που μας νοιάζει είναι να μαυρίσουμε και να είμαστε σέξι. Δικαίως λοιπόν γεννάται το ερώτημα της αδιάβροχης μάσκαρα (μεταξύ άλλων). 

 

Super Stay Ink Crayon

Η αδιάβροχη μάσκαρα έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις τον τελευταίο καιρό κυρίως γιατί ξεραίνει τις βλεφαρίδες. Ισχύει. Για να έχεις ένα απόλυτα αδιάβροχο αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις θυσίες και οι φόρμουλα των αδιάβροχων μάσκαρα αφυδάτωναν τις βλεφαρίδες και δεν έβγαιναν με τίποτα. Σε κάθε περίπτωση όμως, η αδιάβροχη μάσκαρα το καλοκάιρι που ιδρώνεις, βουτάς, σε ρίχνουν στο νερό, σε μπουγελώνουν κλπ… ναι, είναι απαραίτητη. Θα αναρωτιέσαι όμως γιατί μιλούσαμε σε παρελθοντικό χρόνο… Γιατί τίποτα από αυτά δεν ισχύει πιά…

 

Tattoo Brow Pomade

Πιά έχουμε την γαλάζια Total Temptation Waterproof Mascara που δεν πρέπει να λείπει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ! Όλα όσα λάτρεψες στην ροζ Total Temptation (το εκχύλισμα καρύδας, τον διαχωρισμό, το χρώμα, το μήκος, τον όγκο…) τώρα τα βρίσεκις σε μία σούπερ απαλή για τις βλεφαρίδες αδιάφροχη φόρμουλα και δεν περιγράφουμε άλλο. Α! Και αν αναρωτιέσαι για το ντεμακιγιάζ… φεύγει πανεύκολα. Καλές βουτιές!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.