Έχεις συνέντευξη για δουλειά; Διάβασε πώς να βαφτείς.

Έχεις συνέντευξη για δουλειά; Διάβασε πώς να βαφτείς.

Μελέτες έχουν δείξει (και η εμπειρία μας) πως η πρώτη εντύπωση σε μια συνέντευξη για δουλειά είναι ίσως η πιο σημαντική. Επιπλέον μελέτες έδειξαν πως οι εργοδότες ανταποκρίνονται διαφορετικά σε ένα έντονα βαμμένο πρόσωπο, σε ένα απεριποίητο, σε ένα λάθος βαμμένο… όλα παίζουν ρόλο λοιπόν αλλά εμείς είμαστε εδώ. Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York σου δείχνει πως πρέπει να βαφτείς για να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση και να δείξεις ότι you mean business.

 1. drupalicon_626

  Το must προϊόν

  Το must προϊόν

  Δεν είναι άλλο από την Brow Drama Mascara που με ένα πέρασμα περιποιείται τα φρύδια σου και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα.

 2. drupalicon_627

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα την Brow Drama Mascara από τα φρύδια σου με απαλές κινήσεις. Να θυμάσαι, τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου κι εκείνα που θα κάνουν το τελικό σου look να δείχνει περιποιημένο.

 3. drupalicon_628

  Το μόνο που χρειάζεσαι

  Το μόνο που χρειάζεσαι

  Η μάσκαρα The Colossal Go Extreme! Leather Black είναι το μόνο που θα χρησιμοποιήσεις στα μάτια σου.

 4. drupalicon_629

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα άφθονες στρώσεις The Colossal Go Extreme! Leather Black στις βλεφαρίδες σου με αργές κινήσεις για να πάει το προϊόν παντού. Για τη συνέντευξή σου δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μάσκαρα που θα ανοίξει το βλέμμα σου, θα το τονίσει και θα σε κάνει να δείχνεις super chic.

 5. drupalicon_630

  Το προϊόν κλειδί

  Το προϊόν κλειδί

  Το Super Stay 24h No 640 έχει την ιδανική nude απόχρωση.

 6. drupalicon_631

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το Super Stay 24h No 450 από τα χείλη σου προσεκτικά και μείνε ήσυχη πως δεν θα χρειαστείς ρετους επάνω στο άγχος σου. Το nude χρώμα επιβάλλεται καθώς τα έντονα χρώματα δίνουν τη λάθος εντύπωση όταν μιλάμε για συνέντευξη δουλειάς.

 7. drupalicon_632

  Μην ξεχάσεις!

  Μην ξεχάσεις!

  Πέρνα το balm του Super Stay 24h No 450 για να ενυδατώσεις τα χείλη σου!

 8. drupalicon_633

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είτε φοράς γυαλιά είτε όχι, το μακιγιάζ σου είναι αριστοκρατικό και τόσο όσο πρέπει. Συνόδευσέ το με το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και η δουλειά είναι δική σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.