Ένα pin up look παντός καιρού με μόλις 2 προϊόντα!

Το τέλειο μακιγιάζ που μπορείς να φοράς από τώρα και… για πάντα!

Τα πιο διαχρονικά και…και παντός καιρού μακιγιάζ δεν είναι άλλα από τα κόκκινα χείλη και το γατίσιο eyeliner. Αν μάλιστα τα παντρέψεις έχεις ένα sexy, θηλυκό, όμορφο look που μπορείς να το φορέσεις από την άνοιξη ως το χειμώνα. Είναι με λίγα λόγια το τέλειο μακιγιάζ και τυχαίνει να είναι το αγαπημένο της Μάγδας Αναστασοπούλου, επίσημης makeup artist της Maybelline New York. Διάβασε πως θα το αντιγράψεις στην εντέλεια με τα τέλεια tips και τις συμβουλές της.

 

 

 

 

 1. drupalicon_3873

  Το eyeliner σου

  Το eyeliner σου

  Δεν υπάρχει πιο σταθερό και έντονο eyeliner από το Gel Liner της Maybelline New York. Είναι εύκολο στη χρήση και ιδανικό για λεπτές ή και χοντρές γραμμές όπως αυτή που επιβάλλει το Pin up look που θα σου δείξει η Μάγδα παρακάτω.

 2. drupalicon_3874

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Κάνε μια χοντρή γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο. Στήριξε το χέρι σου καλά σε μια επιφάνεια και με μια σταθερή αλλά αργή κίνηση πέρνα το προϊόν με το πινέλο κατά μήκος των βλεφαρίδων σου. Αν είσαι πρωτάρα στο eyeliner θα χρειαστείς λίγη… προπόνηση αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

 3. drupalicon_3875

  Προσοχή στην εξωτερική γωνία

  Προσοχή στην εξωτερική γωνία

  Το μυστικό είναι να τραβήξεις τη γραμμή σου μακριά από την εξωτερική γωνία του ματιού ώστε να δημιουργηθεί το γατίσιο, sexy αποτέλεσμα.

 4. drupalicon_3876

  Το τέλειο κόκκινο

  Το τέλειο κόκκινο

  Φυσικά και ανήκει στα Superstay 24h Ultimate Reds! Η συλλογή περιλαμβάνει 4 νέες, υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε παλέτα.

 5. drupalicon_3877

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα το χρώμα στα χείλη σου προσεκτικά. Ξεκίνα εφαρμόζοντας πρώτα στο κάτω χείλος και στη συνέχεια προχώρα στο άνω χείλος. Έτσι το χέρι σου θα έχει σταθεροποιηθεί και δεν θα κάνεις λάθη στη γωνία που κάνουν στο κέντρο τα χείλη σου.

 6. drupalicon_3878

  Πρόσεξε όμως τις γωνίες…

  Πρόσεξε όμως τις γωνίες…

  Για τέλεια εφαρμογή στις γωνίες στο κέντρο των χειλιών σου ξεκίνα από εκεί. Πέρνα το χρώμα πρώτα στη μία μεριά και στη συνέχεια στην άλλη και γέμισε το υπόλοιπο με το πινέλο του Super Stay 24h σου.

 7. drupalicon_3879

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Με μόλις 2 προϊόντα πέτυχες το πιο διαχρονικό και παντός καιρού μακιγιάζ και είσαι… υπέροχη σαν pin up girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.