Νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν: Να το τολμήσω;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Αρχικά να σου ευχηθώ η ώρα η καλή! Πρέπει να πετάς από χαρά! Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου και θέλεις όλα να είναι τέλεια και το μακιγιάζ σου φυσικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό. Το να αισθάνεσαι όμορφη είναι το πιο σπουδαίο πράγμα και αν το κόκκινο κραγιόν σε κάνει να νιώθεις όμορφη τότε δεν έχεις κανένα λόγο να μην το φορέσεις!

 

1

Ναι, ίσως να έχουμε συνδυάσει τα χρώματα στα χείλη με χειμερινούς γάμους αλλά εδώ μιλάμε για κόκκινο κραγιόν… Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή! Μπορείς να το φορέσεις χειμώνα και καλοκαίρι και με κάθε στιλ νυφικού αρκεί να το συνδυάσεις σωστά. Τι εννοώ;

 

2

Αν πρόκειται να βάλεις κόκκινο κραγιόν, προσπάθησε να αποφύγεις τα έντονα μάτια. Λίγο eyeliner ή μία shimmery σκιά και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο αρκούν για να ολοκληρώσουν το look σου! 

 

3

Αν μάλιστα με ρωτάς και ποιο είναι το τέλειο κόκκινο κραγιόν, βρίσκω πως το Color Sensational Made for All στην απόχρωση Made for me Ruby είναι ιδανικό και δεν θα σε απογοητεύσει! Make wedding red happen λοιπόν Babelline kaι η ώρα η καλή!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.